MENÜ ☰
Nisan 2024
P S Ç P C C P
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  
Realty House Gayrimenkul
İstanbul 34 Gazetesi » Eğitim, Genel, İlçeler, Kartal, Manşet, Toplum » Ahmet Şimşek Kolejinde; Sıra minik yüzücülerde!
Ahmet Şimşek Kolejinde; Sıra minik yüzücülerde!

Anadolu Yıldızları Ligi 9-10 yaş İstanbul seçmelerinde ilk yirmi arasına girmeyi başaran Ahmet Şimşek Koleji’nin minik yüzücüleri, Kolejin Kurucusu Ahmet Şimşek’i ziyaret etti.

 
Yaklaşık 2 ay sonra okul takımları yarışmalarına katılacak olan minik sporcular Ela Naz Özdemir, Irmak Atıcı, Ada Çelikkol, Deren Yüksel, Kerem Bahadır Demirci, Efe Abalı, Ege Abalı, Ata Berkay Uzunok, Pelin Lal Hürkan, Göksu Keleş, Ceren Kerimi, İdil Nazlı Doğan, Ahmet Şimşek Koleji Yüzme Koordinatörü Nilay Şimşek, İlkokul-Ortaokul Müdürü Hasan Delikenli, Anadolu Lisesi Müdürü Bora Esin, Antrenörleri İbrahim Burak Sezgin ve Doğukan Gök’le birlikte Kolej Kurucusu Ahmet Şimşek’i ziyaret etti, hedeflerini anlattı ve yarışmalarda iyi dereceler alacaklarına söz verdi.
Yoğun tempoda çalışıyorlar.

 
Hepsi de Burak Sezgin Yüzme Kulübünün lisanslı sporcuları olan minik yüzücülerin, çıtayı her geçen gün daha da yükselttiklerini ve yoğun bir tempoda çalıştıklarını anlatan Ahmet Şimşek Koleji Yüzme Antrenörü İbrahim Burak Sezgin,“Sporcularımızın hepsi, 2 ay sonra yapılacak olan okullar arası takım yarışlarında ilk dördü hedefliyorlar. Bu yarışmalarda üst seviyelerdeki yüzücülerle yarışacakları için antrenmanlarımız hız kazanıyor ve sertleşiyor. Sporcularımız önceki hafta, çok iyi yüzücülerin bulunduğu her yıl yapılan kulüpler arası yarışmalarda ilk yirmi içerisine girdiler.

 

Bu yarışlarda Ela Naz Özdemir 2006 doğumlular arasında 50 m serbestte İstanbul birincisi oldu, 50 m sırtüstünde ise İstanbul ikincisi oldu. Aynı yaşta Ada Çelikkol, 50 m serbestte İstanbul yedincisi, Irmak Atıcı ise 2005 doğumlular arasında 50 m serbestte İstanbul altıncısı oldu.”dedi.
Kolej Kurucusu Ahmet Şimşek ise şöyle konuştu; “Sizler göğsümüzü kabartıp ailelerinizi sevindireceksiniz. İlerde kim bilir ne büyük başarılar elde edeceksiniz, sizi şimdiden kutluyorum.”

📆 23 Şubat 2015 Pazartesi 16:55   ·   💬 0 yorum   ·  

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

.

ANKET

İSTANBUL'DA HAVA

İSTANBUL

YAZARLAR

YAŞAMIN İÇİNDEN

RÖPORTAJLAR

PİYASALAR