MENÜ ☰
Nisan 2024
P S Ç P C C P
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  
Realty House Gayrimenkul
İstanbul 34 Gazetesi » Eğitim, Genel, İlçeler, Kartal, Manşet, Politika » Ahmet Şimşek’li yüzücüler İstanbul üçüncüsü oldu
Ahmet Şimşek’li yüzücüler İstanbul üçüncüsü oldu

Ahmet Şimşek Koleji yüzme takımı, İstanbul genelinde 120 okulun katıldığı İstanbul Okul Sporları, Okullar arası yüzme yarışlarında üçüncü oldu. Başarılı öğrencilere ailelerin de katıldığı törende madalyalar takıldı, ödüller dağıtıldı.

 
Öte yandan, daha önce kulüpler arası yarışlarda 4 altın madalya kazanan 3. Sınıf öğrencisi Ela Naz Özdemir ise, girdiği tüm yarışlarda İstanbul birincisi oldu ve Ahmet Şimşek Koleji camiasına gurur yaşattı.

 
“Şimşek gençler yetiştiriyoruz.”

 
Kolejin Kurucusu Ahmet Şimşek törende yaptığı konuşmada, “Bizim bir markamız, sloganımız var. ‘Şimşek gençler’ yetiştiriyoruz. Şimşek gençler tüm yurt sınırlarına yayılmıştır ve dağlara taşlara ‘Şimşek gençler’ yazılmıştır. Böyle güzel, başarılı, mükemmel evlatlar yetiştirdiğiniz için hepinizi kutluyorum. Canınız kadar sevdiğiniz evlatlarınızı bizlere teslim ederek aradan çekildiniz, bize güvendiniz ve büyük bir vebal yüklediniz. Bizler de yavrularınızı fikri hür, vicdanı hür, kalbi hür, mükemmel insanlar olarak yetiştirmek için çalışıyoruz. Görüyorsunuz, sanki hepsi büyümüş de küçülmüş gibi duruyorlar. Çok yetenekliler. Öğrencilerimizin yeteneklerini kolejimizdeki etkinlik kulüpleri ortaya çıkarmaktadır. Öğrencilerimiz her zaman başarıdan başarıya koşacaklar, Atatürk İlke ve İnkılapları ışığında yetişerek Türklüğü dünyaya tanıtacaklardır. Öğrencilerimizin mükemmel yetişmesi için çalışan herkese teşekkür ediyorum. “dedi.

 
“Ela Naz Özdemir girdiği bütün yarışlarda İstanbul birincisi oldu.”
Ahmet Şimşek Koleji Yüzme Baş Antrenörü İ. Burak Sezgin ise şöyle konuştu; “120 Okulun katıldığı İstanbul Okul Sporları, Okullar arası yarışmalarına 19 sporcumuzla katıldık ve takım halinde üçüncü olduk. Sporcularımızın hepsi kendi yaş kategorilerinde üst düzey performans gösterdiler. Ayrıca Ela Naz Özdemir girdiği bütün yarışlarda İstanbul birincisi oldu. Bu başarının en büyük mimarı öğrencilerimizdir ama onlara en büyük desteği veren ailelerdir. Ailelerimize, Kurucumuza, Koordinatörümüze, Antrenörlerimize, öğrencilerimize ve tüm okulumuza teşekkür ediyorum.”

📆 04 Haziran 2015 Perşembe 11:06   ·   💬 0 yorum   ·  

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

.

ANKET

İSTANBUL'DA HAVA

İSTANBUL

YAZARLAR

YAŞAMIN İÇİNDEN

RÖPORTAJLAR

PİYASALAR