Ahmet Şimşek Anadolu Lisesi Genç Kızlar Voleybol Takımı şampiyonluk kupasını, Erkekler Futsal Takımı da Salon Futbolu üçüncülük kupasını teslim alarak müzelerine koydu.
Kartal Liseler Arası Genç Kızlar Voleybol turnuvasında şampiyon olarak kupaya uzanan Ahmet Şimşek Anadolu Lisesi Genç Kızlar Voleybol Takımı ile Salon Futbol Turnuvasında üçüncü olan Erkek Futsal Takımı kupalarını tertip Komitesinden teslim aldılar.
“Sporcularımıza güvendik.”
Şampiyon olmak için aralıksız çalıştıklarını ve başardıklarını belirten Ahmet Şimşek Anadolu Lisesi Uygulamalı Dersler Bölüm Başkanı Çağatay Topçuoğlu, “Her iki takımımızla da şampiyonluğuna kilitlendik, kızlarda şampiyon olduk ama salon futbolunda bazı aksilikler yaşayarak üçüncü olduk. Turnuvalar boyunca sporcularımıza güvendik, onlar da güvenimizi karşılıksız bırakmadı. Gururluyuz. Tüm sporcularımıza teşekkür ediyorum.”dedi.
“Bu yıl iki kupamız var.”
Ahmet Şimşek Anadolu Lisesi Müdürü Bora Esin ise yaptığı açıklamada, “Öğrencilerimizle her zaman gurur duyduk. Bu yıl iki kupamız var. Eminim gelecek yıllarda daha da büyük başarılara imza atacaklar ve daha da büyük kupalar kazanacaklar. Bu yıl çok çalışıp çabaladılar ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünün düzenlediği müsabakalarda başarılı oldular. Bütün öğrencilerimizin ellerine sağlık.”dedi.
Bir yanıt yazın