MENÜ ☰
Mayıs 2024
P S Ç P C C P
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  
Realty House Gayrimenkul
İstanbul 34 Gazetesi » Belediye, Genel, Kartal, Manşet, Toplum » ‘AİLEM EĞİTİMDE, GELECEĞİM GÜVENDE’
‘AİLEM EĞİTİMDE, GELECEĞİM GÜVENDE’
Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz’ün öncülüğünde gerçekleştirilen projelere bir yenisi daha eklendi. Kartal Belediyesi Kreşler Müdürlüğü ve Kartal Halk Eğitim Müdürlüğü işbirliği ile verilen ‘’Ailem Eğitimde, Geleceğim Güvende’’ eğitimini tamamlayan veliler sertifikalarını aldı.
Hürriyet Mahallesi Kültür Merkezi’nde düzenlenen sertifika törenine Kartal Belediye Başkan Yardımcısı Mustafa Fehmi Okay, Kartal Halk Eğitim Müdürü Resul Özdemir, Kartal Belediyesi’ne bağlı kreşlerde eğitim gören çok sayıda öğrenci ve velileri katıldı. Eğitimi tamamlayan ailelere, Halk Eğitim Müdürlüğü onaylı kurs bitirme belgesi, Kartal Belediye Başkan Yardımcısı Mustafa Fehmi Okay ve Halk Eğitim Müdürü Resul Özdemir tarafından takdim edildi.

İlk olarak Kartal Belediyesi’ne bağlı Hürriyet, Cumhuriyet 1 ve Cumhuriyet 2 kreşlerinde öğrenim gören çocuklar ve velilerini kapsayan ve 2,5 ay süren eğitimden 18 öğrenci ve velisi faydalandı. Eğitim programı, Kartal Belediyesi’ne bağlı 11 kreşin tamamında gerçekleştirilecek.

Sertifika töreninde konuşan Kartal Belediye Başkan Yardımcısı Mustafa Fehmi Okay, öğrenmenin önemine değindi. Okay, “ Çevrenizde eğitim kursları açılıyorsa muhakkak onlara katılın. Velilerimizden biri çok güzel ifade etti. -Çocuklarımızla kaliteli vakit geçirmeyi öğrendik- dedi. İşte bu, bizim için çok mutluluk verici bir şey. Ne kadar çok kendimizi geliştirebilirsek, gerek kendimize gerek topluma faydalı bireyler oluruz.3-6 yaş grubundaki 18 velimiz bu kursa katılmış. Hepsini tek tek tebrik ediyorum. Katkılarından dolayı Kreş Müdürlüğümüze, eğitimcimize ve Halk Eğitim Müdürümüze de teşekkür ediyorum” dedi.

Kartal Halk Eğitim Müdürü Resul Özdemir de “Kartal Belediye Başkanı Sayın Op. Dr. Altınok Öz’e çok teşekkür ediyorum. Birlikte güzel işler yapıyoruz. Bu projeye destek veren başta Belediye Başkanımız olmak üzere kursa katılan anne ve çocuklarımıza, eğitimcilerimize çok teşekkür ediyorum. Bu kurs çok önemliydi. Halk Eğitim’in kurslarını incelemenizi ve kurslarımıza gelmenizi temenni ediyorum” dedi.

Galeri
📆 09 Mart 2017 Perşembe 14:17   ·   💬 0 yorum   ·  

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

.

ANKET

İSTANBUL'DA HAVA

İSTANBUL

YAZARLAR

YAŞAMIN İÇİNDEN

RÖPORTAJLAR

PİYASALAR