MENÜ ☰
..
Mart 2024
P S Ç P C C P
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Realty House Gayrimenkul
İstanbul 34 Gazetesi » Genel, İlçeler, Kartal, Manşet, Toplum » AK PARTİ İSTANBUL 1. BÖLGE SKM’ DE GÖRKEMLİ AÇILIŞ
AK PARTİ İSTANBUL 1. BÖLGE SKM’ DE GÖRKEMLİ AÇILIŞ

Ak Parti İstanbul’da 7 Haziran’ın seçim startını verdi. Hafta sonu il genelinde 3 ayrı bölgede bulunan Seçim Kordinasyon Merkezlerini görkemli bir şekilde açılışını gerçekleştirdi. Anadolu Yakası 1. Bölge SKM, tecrübeli isim İsmail Yıldız yönetiminde faaliyet gösterecek.

 


akparti-secim-koordinasyon (2)

Ak Parti Seçim Kordinasyon Merkezleri İl Başkanı Dr.Selim Temurci öncülüğü ve teşkilatların yoğun teveccühü ile açıldı. Açılışa Genel Başkan Yard. Mehmet Muş, Nurettin Nebati, Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, İstanbul Kadın Kolları İl Başkanı İffet Polat, İstanbul Gençlik Kolları Bşk. Giyaseddin Gergin, Ak Parti Grup Başkan Vekili Abubekir Taşyürek , Milletvekilleri, İl Yöneticileri, Belediye Başkanları, İlçe Başkanları katıldı.
Bakan Eroğlu ile birlikte açılışı gerçekleştiren İl Başkanı Selim Temurci konuşmasında “İstanbul Teşkilatıyla gurur duyduğunu, Heyecan ve çoşku ile 7 Haziran akşamına kadar çalışmaların devam edileceğini ifade etti.
Temurci açılış sonrası basın mensuplarına Seçim Koordinasyon Merkezini tanıtarak yapılacak olan çalışmalardan bahsetti. 39 ilçede SKM ve 950 seçim irtibat noktaları açılacağını söyleyen Temurci tüm seçim çalışmalarının Seçim Kordinasyon Merkezi sistemine kaydedilildiğini, seçim çaşılmalarında kullanılan araçların merkezden izlenebildiğini ve çağrı merkezleri aracılığıyla tüm seçmen soru ve görüşlerine cevap verilebileceğini söyledi.

akparti-secim-koordinasyon(3)
İl Başkanı Temurci, “Türkiye’deki muhalefet ayrıştırıcı ve aşırı uçlarla hareket eden bir yapıda. Bizim ise tüm İstanbullulara gönlümüz açık. Bütün İstanbulluların da gönlü AK Parti’ye açık. Bu çağrı merkezi bütün İstanbullulara açık olacak. Her sorunu burada dinleyeceğiz.” ifadelerini kullandı.
Seçim Koordinasyon Merkezlerinin açılışı ile birlikte seçim startını resmen veren Ak Parti 7 Haziran genel seçimlerine hazır.

Galeri
📆 06 Nisan 2015 Pazartesi 15:04   ·   💬 0 yorum   ·  

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

.

ANKET

İSTANBUL'DA HAVA

İSTANBUL

YAZARLAR

YAŞAMIN İÇİNDEN

RÖPORTAJLAR

PİYASALAR