MENÜ ☰
Mayıs 2024
P S Ç P C C P
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  
Realty House Gayrimenkul
İstanbul 34 Gazetesi » Belediye, Genel, Manşet, Toplum, Ümraniye » AK Parti İstanbul Milletvekili Hasan Sert ile Başkan Hasan Can, İlçedeki Öğretmenlerle Bir Araya Geldi
AK Parti İstanbul Milletvekili Hasan Sert ile Başkan Hasan Can, İlçedeki Öğretmenlerle Bir Araya Geldi
Ümraniye Belediyesi ve Eğitim Birsen’in ortaklaşa düzenlediği öğretmenler birlik beraberlik yemeği, Ümraniye Belediyesi Nikâh Sarayında gerçekleşti.

Ümraniye Belediyesi ve Eğitim Birsen’in ortaklaşa düzenlediği öğretmenler birlik beraberlik yemeği, Ümraniye Belediyesi Nikâh Sarayında gerçekleşti.

Ümraniye Belediyesi ve Eğitim Birsen’in ortaklaşa düzenlediği öğretmenler birlik beraberlik yemeği programı Ümraniye Belediyesi Nikâh Sarayında gerçekleşti. Yemekli toplantıya Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can’ın yanı sıra, AK Parti İstanbul Milletvekili Hasan Sert, Ümraniye İlçe Milli Eğitim Müdürü Süleyman Gökçimen, Ümraniye Belediye Başkan Yardımcıları Mustafa Küçükkapdan ve Hakan Karataş, Eğitim Bir-Sen İlçe Başkanı İsmail Yıldırım, Eğitim Bir-Sen Şube Başkanı Erol Ermiş, AK Parti İlçe Başkan Yardımcısı Nuh Gergin ve çok sayıda öğretmen katıldı.

Programın açılış konuşmasını gerçekleştiren Eğitim Bir-Sen İlçe Başkanı İsmail Yıldırım ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Süleyman Gökçimen, programda birer selamlama konuşması gerçekleştirdi.

AK Parti Ümraniye İlçe Başkan Yardımcısı Nuh Gergin ise; referandum hakkında, gündeme dair bir konuşma gerçekleştirdi ve Başkan Hasan Can’a eğitime sağladığı katkılardan dolayı teşekkür etti.

Daha sonra söz alan, Eğitim Bir-Sen Şube Başkanı Erol Ermiş, “Ümraniye’de eğitim alanında çok güzel işler yapılıyor. Yapılan tüm bu işler adına ve desteklerinden ötürü, Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can’a teşekkür ediyorum” dedi.

Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can: “Saygıdeğer meslektaşlarım” diye seslendiği öğretmenlerin, hayatımızdaki şekillendirici rollerine vurgu yaptı. 15 Temmuz’da yaşanan darbenin vahşetinden ve o gece yaşananlardan bahseden Başkan Hasan Can, 16 Nisan’da refandumdan “evet” oyunun çıkması halinde yeni anayasa ile birlikte geçilecek olan Cumhurbaşkanlığı Hükûmet Sistemi bu ülkeye refah getirecek. Türkiye ne zaman kazanmışsa tek başına iktidar olduğu dönemlerde kazanmıştır. Bu sistemle birlikte istikrarımız devam edecek, 16 Nisan’dan sonra inşallah bu ülkede artık hükümet krizi diye bir şey kalmayacak” dedi. Başkan Hasan Can daha sonra, “15 Temmuz akşamı yaşananları çocuklarımıza gençliğe yeni nesillere aktaracağımız 15 Temmuz Darbe Girişimi’nin konu edildiği Evlat isimli bir çizgi film yaptık” dedi ve çizgi filmi anlattı.

Ardından konuşmasını gerçekleştiren AK Parti İstanbul Milletvekili Hasan Sert, gündeme dair bir konuşmasında; 16 Nisan’daki referandum ve yeni anayasa ile birlikte geçilecek olan Cumhurbaşkanlığı Hükûmet Sistemi hakkında konuştu.

📆 22 Mart 2017 Çarşamba 09:38   ·   💬 0 yorum   ·  

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

.

ANKET

İSTANBUL'DA HAVA

İSTANBUL

YAZARLAR

YAŞAMIN İÇİNDEN

RÖPORTAJLAR

PİYASALAR