MENÜ ☰
Nisan 2024
P S Ç P C C P
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  
Realty House Gayrimenkul
İstanbul 34 Gazetesi » Kartal, Manşet » Ak Parti Kartal İlçe Başkanlığı,Piknik etkinliğinde buluştu
Ak Parti Kartal İlçe Başkanlığı,Piknik etkinliğinde buluştu

AK PARTİ KARTAL
TEŞKİLATI PİKNİKTE BULUŞTU…

AK Parti Kartal İlçe Başkanlığı, Aydos ormanında piknik programında bir araya geldi .Etkinliğe Ak Parti Kartal İlçe başkanı Ebubekir Taşyürek ve yönetim kurulu üyeleri katıldı.Programda birlik ve beraberlik mesajları verildi .


Aydos Mesire Alanında düzenlenen pikniğe, İstanbul Milletvekili Osman Boyraz, İl Başkan Yardımcısı İsmet Öztürk, İl Yönetim Kurulu Üyesi ve Kartal Sorumlusu Güller Yıldız, İl Yönetim KuruluÜyesi Nurullah Aktaş, Kartal İlçe Başkanı Ebubekir Taşyürek, ana kademe, kadın ve gençlik kolları yönetimleri ve mahalle yönetimleri aileleriyle birlikte katıldı.


Yazı aratmayan güzellikteki Pazar gününde bir araya gelen teşkilat mensupları, Kartal İlçe Başkanlığı tarafından organize edilen ikram ve etkinliklerle hoşça vakit geçirirken, çocuklar da kendileri için düzenlenen çeşitli animasyonlarla pikniğin tadını çıkardılar.


Selamlama konuşması yapan İlçe Başkanı Ebubekir Taşyürek; “Büyük ve Güçlü Türkiye Davasınıdan bizi hiçbir kuvvet geri çeviremez . Bu tür organizasyonların birlik ve beraberliğimizin güçlendirmesinin yanı sıra, 2023 hedeflerine yoğunlaşılan bu süreçte motivasyonu artırmak için çok önemli” diyerek, bu güzel piknik organizasyonunda emeği geçen bütün teşkilat mensuplarına ve tüm katılımcılara teşekkür etti.
İl Başkan Yardımcısı Teşkilat Başkanı İsmet Öztürk de, piknik vesilesiyle Kartal Teşkilatıyla bir arada olmanın memnuniyetini ifade ederek; “İnşallah Büyük Türkiye yolculuğumuzun kilometre taşlarından birisi olacak 2023 seçimlerinin sonrasında, hep birlikte daha büyük bir organizasyonda bir araya toplanacağız,” dedi.
AK Parti İstanbul Milletvekili Osman Boyraz da yaptığı konuşmada, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın selam ve sevgilerini ileterek; “Her biri bulunduğu noktada kale gibi duran teşkilat mensuplarıyla bu piknik ortamını paylaşmaktan büyük bir haz duydum. Bu gibi organizasyonlar 2023 için birer kamp manası da taşımaktadır. Onun için, buradan aldığımız motivasyon ve enerjiyle, hep birlikte sahaya ineceğiz ve ideallerimizin ve Liderimizin ardında yeni zaferler yazacağız. Yeni zaferlerimiz şimdiden kutlu olsun,” diye konuştu.

Piknik organizasyonu kahvaltının ve yapılan konuşmaların ardından çeşitli oyunlar ve eğlencelerle devam etti.

📆 12 Eylül 2022 Pazartesi 22:05   ·   💬 0 yorum   ·  

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

.

ANKET

İSTANBUL'DA HAVA

İSTANBUL

YAZARLAR

YAŞAMIN İÇİNDEN

RÖPORTAJLAR

PİYASALAR