MENÜ ☰
..
Mart 2024
P S Ç P C C P
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Realty House Gayrimenkul
İstanbul 34 Gazetesi » Kartal, Manşet, Politika, Toplum » Ak Parti Kartal Kartal’da bulunan kuaförleri kahvaltıda ağırladı
Ak Parti Kartal Kartal’da bulunan kuaförleri kahvaltıda ağırladı

Kartal Ak Parti teşkilatı kuaförlerle buluştu!

Ak Parti Kartal İlçe Başkanlığı Kartalda bulunan kuaförleri kahvaltıda ağırladı, kuaförlere aşamalı olarak iki program yapıldı.

 

 

Her iki programda da Kartalda bulunan kuaför esnafıyla bir araya gelinerek hem Kartal hemde sektörün sorunları konuşuldu.

 

Toplantıya Ak Parti Kartal ilce başkanı Av. Temurhan Yıldız ile birlikte Kartal belediye  meclis üyesi Hayrettin Yeşilyurt İlce yönetim kurulu üyesi Zafer Gümüş, Zekeriya Duranoğlu ev sahipliğinde Kartalda bulunan berberler ve kuaförler esnafı hazır bulundular.Yapılan kahvaltıdan sonra misafirlere selamlama konuşması yapan ilce başkanı Av. Temurhan Yıldız Kartalda bulunan berber ve kuaför esnafımızla bu gün burada bulunmaktan duyduğu memnuniyeti ifade ederek.

 

 

“Biz çok isterdik daha geniş zamanlarda ve daha önceleri bu toplantıları gerçekleştirelim ama ülkemizde siyasi konjektürün çok yoğun olması ve siyasette zamanın kısıtlı olması nedeni ile ancak bu gün bir araya gelebildik. Ak Partimiz hiç şüphesiz iktidara geldiğinden bu güne kadar memleketimizin en köklü meselelerini çözmek için elini hatta gövdesini taşın altına koyarak siyasi tarihimizde görülmemiş bir çalışma sergilemiş ve on iki yıl gibi bir sürede kronikleşmiş ve çözümü imkansız olan bir çok meseleyi çözmüş ve adeta tarihe geçecek icraatları gerçekleştirmiş ve ülkesine ve milletine hizmeti dert edinmiş bir partidir.

 

ak-parti-kartal--kuaforler

 

Bulunduğumuz ilcede Kartal’da da gecen dört yıl içinde yine en köklü sorunları gerek, Büyük şehir belediyemizle, gerek merkezi hükümetimizin yatırımlarını ki bunlar bazıları cumhuriyet tarihimizin en büyük yatırımlarını Kartala taşıyarak Kartal’ın sorunlarını çözümde ve Kartal’ı daha iyi yaşanabilir bir kent yapmak için elimizden ne gelirse yaptık yapmaya da devam edeceğiz. Çünkü bizdeki hizmet anlayışı ve algısı ezberlerin dışına taşmıştır.

 

Hiç şüphemiz yokki Kartal’da esnaf kesiminin de ciddi sorunları vardır ama yerel yönetimler olarak bizler bulunduğumuz bölgeyi cazibe merkezi haline getiremezsek meydana gelen imkansızlıktan Kartalda yaşayan vatandaşlarımız harcamasını alış verişini başka ilçelerde yapacak ve sosyal zamanını oralarda harcayacak, bunun Kartal’a hiç bir getirisi olmayacak. Kartal’a gelecek olan üniversiteye, karşı olmakla beraber Kartal’ın sorunlarını çözemezsiniz çünkü oraya gelecek olan öğrenci Kartalda yaşayarak Kartal’da tüketim yapacak bunun ticarete getirisi vardır, siz bunu nasıl yapsakta  bir değil bir kaç tane daha getirtebilsekte  Kartal’da ticaret canlansın hesabını yapmalısınız dedi. Daha sonra katılımcıların problemlerini dile getirdiği bölümde soruları cevaplayan İlce başkanı Av Temurhan Yıldız katılımcılara tekrar teşekkür etti.

📆 25 Eylül 2013 Çarşamba 14:58   ·   💬 0 yorum   ·  

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

.

ANKET

İSTANBUL'DA HAVA

İSTANBUL

YAZARLAR

YAŞAMIN İÇİNDEN

RÖPORTAJLAR

PİYASALAR