MENÜ ☰
Nisan 2024
P S Ç P C C P
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  
Realty House Gayrimenkul
İstanbul 34 Gazetesi » Genel, Kartal, Manşet, Politika, Toplum » Ak Parti Kartal sevgi yürüyüşünde ARBEDE yaşandı
Ak Parti Kartal sevgi yürüyüşünde ARBEDE yaşandı

Başbakan Erdoğan için Kartal’da sevgi yürüyüşü

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın mitingine destek vermek isteyen Kartallılar, meydanda sevgi yürüyüşü gerçekleştirdi. Yürüyüşe katılan AK Parti Kartal Belediye Başkan Adayı Avukat Temurhan Yıldız, “Yarınki mitingimizde ‘yeniden İstanbul, yeniden Yenikapı’ diyeceğiz” dedi.
Ak Parti Kartal İlçe Teşkilatı, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın yarınki Yenikapı’daki mitingine destek vermek için meydanda sevgi yürüyüşü gerçekleştirdi. Yürüyüşe çok sayıda vatandaş katıldı. Kartal Çınar Caddesi’nden başlayan yürüyüş, sloganlarla Kartal Meydanı’na kadar devam etti. Sevgi gösterilerin bir arada olduğu yürüyüşte Başkan adayı Avukat Temurhan Yıldız vatandaşlara karanfil dağıttı.

ak partı yuruyus-2

İKİ GRUP ARASINDA TARTIŞMA ÇIKTI

Yürüyüşün Kartal Ankara caddesi bölümüne gelindiğinde cadde üzerinde bildiri dağıtan sol bir grupla Ak Partililer arasında tartışma çıktı. Polislerin müdahalesiyle olaylar büyümeden engellendi. Bu arbede esnasında cadde üzerinde bulunan vatandaşlarda korku dolu dakikalar yaşadı.

 
Temurhan Yıldız, yarınki büyük miting öncesi bize destek veren Kartalılarımızı mutlu etmek adına bir sevgi yürüyüşü düzenledik. Kartal’daki çok önemli caddelerde birlikte hareket edeceğiz. Bu yüzden buradan başlayıp Kartal Merkez’de yürüyüşümüzü sonlandıracağız. Bu bir sevgi yürüyüşüdür, hiç bir taşkınlık olmadan sonlandıracağız. Biz Kartallı vatandaşlarımızı seviyoruz. Bu sevgimizi göstermek adına tüm parti teşkilatımız olarak kol kola el ele bir yürüyüş yapacağız. Yarında büyük İstanbul mitinginde ‘yeniden İstanbul, yeniden Yenikapı diyeceğiz’. Bizi bu yürüyüşte bizi yalnız bırakmayan tüm dostlarımıza teşekkür ediyor” dedi.

Galeri
📆 23 Mart 2014 Pazar 10:50   ·   💬 0 yorum   ·  

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

.

ANKET

İSTANBUL'DA HAVA

İSTANBUL

YAZARLAR

YAŞAMIN İÇİNDEN

RÖPORTAJLAR

PİYASALAR