MENÜ ☰
..
Mart 2024
P S Ç P C C P
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Realty House Gayrimenkul
İstanbul 34 Gazetesi » Kartal, Manşet » “AK PARTİ KARTAL TEŞKİLATI KURUCULARI AĞIRLADI”
“AK PARTİ KARTAL TEŞKİLATI KURUCULARI AĞIRLADI”

AK Parti Kartal İlçe Başkanlığı, Yüz Yüze Gönül Gönüle 100 Gün buluşmaları kapsamında, 2001 yılında İlçe Teşkilatını kuran Kurucu Yönetim Kurulu Üyelerini ağırladı.


İstanbul Milletvekili Serkan Bayram ve İl Yönetim Kurulu Üyesi Güller Yıldız ‘ın da hazır bulunduğu buluşmada, güzel anlara ve anılara şahitlik edildi.
İlçe Başkanı Ebubekir Taşyürek, selamlama konuşmasında; AK davanın Kartal’da ilk bayraktarlığını kaldıran ve 2002 seçim zaferinin mimarı olan Kurucu Yönetimle bir arada olmaktan duyduğu memnuniyeti ifade ederken, “Sizlerin başlattığı bu kutlu yürüyüş, Liderimizin ardında sapmadan ve savrulmadan, bir bayrak yarışı anlayışıyla bu günlere kadar geldi. Dünyanın dört bir tarafında, nerede bir mazlum varsa, Devletimiz oradaysa, bu başarı sizlerle başlayan mücadelenin oluşturduğu sinerji sayesindedir. Emekleriniz ve dava adamlığınız her türlü takdirin fevkindedir ama biz yine de acizane teşekkürü borç biliyoruz” dedi.


Programa katılan Kurucu İlçe ve Mahalle Yönetimleri, başta Kartal’da iki dönem İlçe Başkanlığı yapan Temurhan Yıldız olmak üzere teker teker söz alarak, bu güne kadar hizmet veren herkese teşekkürlerini iletirken, Kurucu İlçe Başkanı merhum Hasan Altuntaş’ı rahmetle yad ettiler. “Bu davanın eskisinin olmadığını” ifade eden misafirler; “sadece bayrağı taşıyan el değişir, bayrağı bırakanlar ideallerinin ardından koşmaya devam ederler. Bu vesile ile her zaman ve her zeminde üzerimize düşeni yapmaya hazırız” dediler.


Program Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın mektubunun misafirlere tevdi edilmesiyle son buldu.

Galeri

📆 29 Eylül 2022 Perşembe 00:42   ·   💬 0 yorum   ·  

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

.

ANKET

İSTANBUL'DA HAVA

İSTANBUL

YAZARLAR

YAŞAMIN İÇİNDEN

RÖPORTAJLAR

PİYASALAR