MENÜ ☰
..
Mart 2024
P S Ç P C C P
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Realty House Gayrimenkul
İstanbul 34 Gazetesi » Genel, İlçeler, Kartal, Manşet, Toplum » Ak Parti Kartal’dan ”Oto sanayi sitesine ziyaret”
Ak Parti Kartal’dan ”Oto sanayi sitesine ziyaret”

AK PARTİ KARTAL TEŞKİLATININ, KARTAL OTO SANAYİ SİTESİNE ZİYARETİ ESNAFLAR TARAFINDAN MEMNUNİYETLE KARŞILANDI…

AK Parti İstanbul Milletvekili Erol Kaya, AK Parti Kartal İlçe Başkanı Ebubekir Taşyürek ve İlçe Yönetim Kurulu Üyelerinin, Anadolu Yakası’nın en büyük oto sanayi sitesi olan Kartal Oto Sanayi Sitesi Yönetimi’ni ziyaret ederek, Site Yönetimi’nin ağzından esnafın sorunlarını dinlemesinin Kartal kamuoyu nezdindeki yankıları devam ediyor.

Geçtiğimiz Hafta sonu çok sıcak bir ortamda geçen ziyarette, Oto Sanayi Sitesi Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Demirhan ve Yönetim Kurulu Üyelerinden Sanayi Sitesi ile ilgili sorunları dinleyen İstanbul Milletvekili Erol Kaya ve Kartal İlçe Başkanı Ebubekir Taşyürek; “AK Parti olarak site esnafının her zaman yanında durduklarını ve sorunların çözümünün de takipçileri olacaklarını” söylemişlerdi.


Oto Sanayi civarında terkedilen araçların site esnafını rahatsız ettiğinden şikâyetçi olan Hüseyin Demirhan, bu konuda ilgili kurumların daha fazla hassasiyet göstermesini beklediklerini söyleyerek, Milletvekili Erol Kaya ve AK Parti Kartal İlçe Başkanı Ebubekir Taşyürek’ten kendilerine yardımcı olunmasını istedi.
Erol Kaya; “Yaparsa AK Parti yaparsa, çözerse AK Parti çözer ilkesiyle, oto sanayi esnafının sorunlarını çözeceğiz. Zaten AK Parti Kartal Yönetimi’nin güçlü bir şekilde ziyarette bulunması da bunun ispatıdır. Sorunlarınızın çözümünde siyaset kurumuna güvenin. Bizler sizin için siyaset yapıyoruz, sizin sorunlarınız çözülsün diye mesai harcıyoruz” diye konuşmuştu.

AK Parti Kartal İlçe Başkanı Ebubekir Taşyürek de; “Bugün buraya hukukçu arkadaşlarımızla birlikte konularına hakim güçlü bir heyetle geldik. İstedik ki arkadaşlarımız meselenin hukukî boyutu ve atılacak adımlar konusunda hem bizleri bilgilendirsinler hem de çözüme yönelik atılacak adımlarda sizlere yardımcı olsunlar. Oto Sanayii, Kartal ekonomisi için çok önemli ve katma değeri olan bir teşekküldür ve onun için sizin sorununuz bizim sorunumuzdur. Ayrıca sizlerin site esnafı için fedakârca yaptığınız çalışmaları biliyor ve gayretlerinizi takdir ediyoruz. 7/24 her zaman bir telefon kadar yakınınızda olduğumuzu ve kapımızın sizlere her zaman açık olduğunu bilmenizi isteriz” demişti.
Kartal Oto Sanayi Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Demirhan da; AK Parti Kartal Yönetimi’nin Milletvekili Erol Kaya ile birlikte yaptıkları bu ziyaretin, hem nezaketen hem de mevcut sorunlarının çözümü için çok önemli ve değerli olduğunu söyleyerek, teşekkür etti.
Yönetime yakın kaynaklardan edinilen bilgilere göre ziyaret sonra İstanbul Valiliği ve Emniyet Müdürlüğü’nün yetkileri dahilinde harekete geçtikleri ve Site Yönetimiyle görüşmeler yaptıkları öğrenildi…

Galeri
📆 18 Eylül 2021 Cumartesi 20:28   ·   💬 0 yorum   ·  

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

.

ANKET

İSTANBUL'DA HAVA

İSTANBUL

YAZARLAR

YAŞAMIN İÇİNDEN

RÖPORTAJLAR

PİYASALAR