MENÜ ☰
.
Nisan 2024
P S Ç P C C P
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  
Realty House Gayrimenkul
İstanbul 34 Gazetesi » Manşet, Politika, Toplum » AK Parti’den Berkin Elvan açıklaması
AK Parti’den Berkin Elvan açıklaması

 

 

 

 

AK Parti İstanbul İl Başkanlığı, Berkin Elvan’ın vefatı nedeniyle bugün yapılacak seçim çalışmalarında, müzik ve sesli anons sisteminin kullanılmayacağını belirtti.

 

AK Parti İstanbul İl Başkanlığı’nca yapılan yazılı açıklamada, “Berkin Elvan’ın vefatı nedeniyle, bugün yapılacak seçim çalışmaları kapsamında, müzikli ve sesli çalışmalarla yapılan anonsların kullanılmaması istenmiştir. Berkin’in hepimizi büyük bir üzüntüye boğan vefatı sonrasında, ilçe teşkilatlarımız bugünkü seçim çalışmalarımızda, müzik ve sesli anons sistemlerini kullanmayacaktır” denildi.

ARINÇ’TAN “BERKİN ELVAN” YORUMU
Başbakan Yardımcısı ve Hükümet Sözcüsü Bülent Arınç, İstanbul’daki Gezi eylemleri sırasında yaralanan ve 269 gün tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybeden Berkin Elvan’la alakalı büyük üzüntü duyduklarını söyledi.

BAKAN ELVAN’DAN TAHLİYE VE BERKİN ELVAN AÇIKLAMASI
Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Lütfi Elvan, Berkin Elvan’ın ölümünün son derece üzücü olduğunu belirterek, “Ancak bu ölüm hadisesinin bir siyasi malzemeye dönüştürülmesi, hele hele seçim öncesi bir araç haline getirilmeye çalışılması son derece yanlış. Biz, her türlü görüş, düşünce içerisinde kim olursa olsun onların düşüncelerine, görüşlerine saygılıyız. Elbette bizleri de eleştirecekler ancak bunu bir sokak kavgasına dönüştürmek, kamu araçlarını yakmak yıkmak, kamu ve özel kesime ait binaları tahrip etmek hiçbir demokratik ülkelerde kabul edilebilecek husus değildir” dedi.

BAŞKAN GÖKÇEK: “BERKİN ELVAN’IN AİLESİNE BAŞSAĞLIĞI DİLİYORUM”
Gezi olayları sırasında yaralanarak, aylar sonra girdiği komadan çıkamayıp hayatını kaybeden Berkin Elvan’ın ailesine başsağlığı dileklerinde bulunan Gökçek, “Bu olayı kimsenin tasvip etmesi mümkün değil. Allah ailesine sabır versin. Gerçekten evlat acısı çok zor bir şey” dedi.

DANİŞ’TEN BERKİN ELVAN MESAJI
AK Parti Çanakkale Milletvekili ve Belediye Başkan adayı Mehmet Daniş, İstanbul’daki Gezi parkı olayları sırasında yaralanan ve dün yaşamını yitiren Berkin Elvan için taziye mesajı yayımladı.
Daniş, yazılı mesajında, “Her ölüm acıdır. Hüzünlü bir ayrılıştır. Hele ki ölüm, canımızdan çok sevdiğimiz çocuklarımıza gelmişse içimiz kan ağlar. Berkin Elvan’ın aylardır sürdürdüğü yaşam mücadelesini kaybetmesinin üzüntüsünü yaşıyorum. Allah’tan kendisine rahmet, ailesine ve sevenlerine sabır vermesini diliyorum” dedi.

 

 

📆 12 Mart 2014 Çarşamba 14:15   ·   💬 0 yorum   ·  

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

.

ANKET

İSTANBUL'DA HAVA

İSTANBUL

YAZARLAR

YAŞAMIN İÇİNDEN

RÖPORTAJLAR

PİYASALAR