MENÜ ☰
.
Nisan 2024
P S Ç P C C P
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  
Realty House Gayrimenkul
İstanbul 34 Gazetesi » Kartal, Manşet, Politika, Toplum » Ak Parti’den Mimar aday adayı
Ak Parti’den Mimar aday adayı

Ak Parti Kartal Belediye Başkan Aday Adaylık başvuruları devam ediyor.  Aday adaylık başvurularında son haftaya girilen AK Parti’de her geçen gün hareketlilik artıyor.
Mimar ve Şehir Plancısı Mehmet Osmanlıoğlu Kartal Belediye Başkan aday adayı olduğunu açıkladı. AK Parti İlçe Teşkilatına çok sayıda destekçisi ile birlikte gelen Osmanoğlu, başvuru dosyasını İlçe Başkanı Temurhan Yıldız’a teslim etti.
İlçe Başkanı Temurhan Yıldız’ın katılımcılara teşekkür ederek başladığı konuşmasında Ak Partiye olan teveccühü memnuniyetle karşıladıklarını belirtti.  Kartal halkına hizmet için yola çıkan adayların çokluğunun memnuniyet verici olduğunu ifade eden Yıldız, tüm aday adaylarına başarılar diledi.
Yıldız’ın ardından söz alan Kartal belediye Başkan Aday Adayı Mehmet Osmanolığlu ise Kartal’ın sorunlarını yakından bildiğini belirterek, Şehrin yeni bir yönetimle hiç kimseyi ötekileştirmeden sivil toplum kuruluşlarında görüşlerini de alarak Kartalı yönetmeye talip olduklarını açıkladı.
46 yıldır Kartal’da yaşayan biri olarak; Kartalın soluk aldığı barışın dilini hakim kılmak istediklerini ifade eden Osmanlıoğlu,”Şeffaf  bir yönetim anlayışıyla denetlenebilir bir Belediye öngörüyoruz. Bunu da Mobil platformuna taşıyarak yapmayı planlıyoruz. Uygulama ve planlamalarda tüm kesimlerin görüşlerini alacağız” dedi.

📆 27 Ekim 2013 Pazar 09:18   ·   💬 0 yorum   ·  

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

.

ANKET

İSTANBUL'DA HAVA

İSTANBUL

YAZARLAR

YAŞAMIN İÇİNDEN

RÖPORTAJLAR

PİYASALAR