MENÜ ☰
Nisan 2024
P S Ç P C C P
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  
Realty House Gayrimenkul
İstanbul 34 Gazetesi » Maltepe, Manşet, Politika, Toplum » AK Partili Kadın Başkan Adayından ‘Çiftlik Turizmi’ Müjdesi
AK Partili Kadın Başkan Adayından ‘Çiftlik Turizmi’ Müjdesi

AK Parti İstanbul Maltepe Belediye Başkan Adayı Prof. Dr. Edibe Sözen Yavuz, seçim çalışmaları kapsamında düzenlediği esnaf ziyaretinde, halkla sohbet ederek projelerini anlattı.
Seçimlere az bir süre kala kadınların desteğini alan Edibe Sözen Yavuz, bugün ilçe genelinde gün boyu seçim çalışmalarında bulundu. Çok sayıda partili ve kendisini destekleyen seçmenlerle buluşan Prof. Dr. Yavuz, halka projelerinden bahsetti.
Seçim çalışmaları sırasında gazetecilerin sorularını da yanıtlayan Yavuz, “Bizim iki türlü projemiz var. Mega projeler, daha çok büyükşehir belediyemizin Maltepe’ye yapmış olduğu yatırımlar. Aşağıda bir Salih projemiz var. Bu proje İstanbul’un en büyük sahil bandında yer alıyor. Bir spor ve aktivite alanı. Bir milyon 200 bin metrekarelik bir alan. Burada gençlerin, çocukların, yaşlıların, engellilerin eğleneceği, sportif faaliyet gösterebileceği, kültürel ihtiyaçlarını karşılayabileceği bir proje. Diğer projemiz; Bölge Parkı. Türkiye’nin en büyük bölge parkı. Neredeyse 6 milyon metre kare. Burası da benzer şekilde Türkiye’nin en büyük mesire alanı olarak donatılacak ve inşa edilecek” şeklinde açıklamada bulundu.
Projeleri arasında bulunan “Çiftlik Turizmi”nden de bahseden Yavuz, “Buralar gördüğünüz gibi çok geniş yeşillik alanlar var. Çiftlik alanları. Ciddi anlama bir hayvan yetiştiriciliği söz konusu. Hayvan yetiştiriciliği noktasında çiftlik turizmi modelini geliştireceğiz, İnsanlar şehirde hayvanları ve doğayı görmeden yetişiyorlar. Bunun çok büyük bir ihtiyaç olduğunu hissediyoruz. Şehirdeki insanların en büyük hayallerinden biri de yeşil alan. Bizim belli alanlarımız var. Oralarda bir taraftan hayvanlar yetiştirilecek, öbür taraftan o hayvan ürünlerinin değerlendirildiği bir takım kahvaltı ve restoran yerlerinin açılmasını hedefliyoruz” dedi.İSTANBUL (İHA)

 

📆 06 Mart 2014 Perşembe 11:42   ·   💬 0 yorum   ·  

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

.

ANKET

İSTANBUL'DA HAVA

İSTANBUL

YAZARLAR

YAŞAMIN İÇİNDEN

RÖPORTAJLAR

PİYASALAR