MENÜ ☰
..
Mart 2024
P S Ç P C C P
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Realty House Gayrimenkul
İstanbul 34 Gazetesi » Kartal, Manşet, Politika, Toplum » AK Partili Temurhan Yıldız, Kartal İçin Projelerini Açıkladı
AK Partili Temurhan Yıldız, Kartal İçin Projelerini Açıkladı

AK Parti Kartal Belediye Başkan Adayı Temurhan Yıldız, Kartal için hazırladığı projeleri vatandaşlara anlattı. Belediyeciliğin millete hizmetin ilk kapısı olduğunu belirten Yıldız, “AK Parti olarak hedefimiz şehirlerimizin demokratik, güçlü ve saygın şehirleri hep beraber sağlamaktır” dedi.
AK Parti Kartal Belediye Başkan Adayı Temurhan Yıldız, 30 Mart yerel seçimleri öncesinde Kartal için hazırladığı projeleri vatandaşlarla paylaştı. Hasan Doğan Spor Kompleksi’nde düzenlenen toplantıda partililer Başkan Adayı Temurhan Yıldız’a yoğun ilgi gösterdi.

temurhan-yıldız-projeler


AK Parti belediyeciliğinin Türkiye’de kentleri kalkındırdığını ifade eden Temurhan Yıldız, yaptığı konuşmada şunları söyledi; “Belediyecilik bizim nazarımızda millete hizmetin ilk kapısıdır. Yollar, köprüler, tüneller, raylı sistemler, yaşanabilir çevre ve caddeler ve sosyal politikalarla Türkiye AK Partili belediyelerin olduğu her yerde anlayış değişmiş, belediye kültürü değişmiş, çıta çok yukarılara çıkarılmıştır. AK Parti belediyecilik birikimi hiçbir siyasi partide yoktur. Belediyecilik konusunda öncüyüz ve öncü olmaya da devam edeceğiz” dedi.
“HEDEFİMİZ DEMOKRATİK ŞEHİRLERİ SAĞLAMAK”
Hazırladıkları birçok projeyle Kartal’ı hak ettikleri noktaya taşıyacaklarını belirten Yıldız, “Bizim AK Parti olarak hedefimiz şehirlerimizin demokratik, güçlü ve saygın şehirleri hep beraber sağlamaktır. Şehirler çevresiyle, parklarıyla, ağaçlarıyla temiz havası ve suyuyla güzel olmalıdır. Şehrin ruha ruhun da şehre yansıyacağı projeleri inşallah hep beraber hayata geçireceğiz” diye konuştu.
Konuşmasının ardından projelerini slaytlar eşliğinde Kartallılara tanıtan Başkan Adayı Temurhan Yıldız, yerel seçimlerde destek istedi.
Projelerini sıralayan Temurhan Yıldız, “Öğrencilerin bilgi birikimini arttırabileceği gençlerimizi bilgi evleriyle buluşturacağız inşallah. Tarihi çeşmelerle meydanları süsleyeceğiz. Caddelerimizi bir estetik anlayışıyla farklılaştırarak bu caddelerimizde insanlarımızın daha da mutlu olmalarını sağlayacağız. 7 Bölge Yöresel Kültürler projesiyle kültürlerimizi yaşatacağız. Dijital kütüphane projemiz gençlerimiz kütüphaneye gitmeden evinden kütüphaneye girecek” şeklinde konuştu.

temurhan-yıldız-projeler-1


Kartal’ın bütün mahallelerinde kurulacak Dijital Şehir Kataloğu hakkında bilgi veren Yıldız, dokunmatik kiosklarla ilçeyle ilgili her türlü bilgiye ulaşımının kolaylaşacağını belirtti.
Aydos Seyir Terası Projesi ile Kartallıların hoşça vakit geçirebilecekleri bir yer yapacaklarını belirten Yıldız, cadde düzenlemeleri, taziye ve aş evleri başta olmak üzere çok sayıda sosyal projeyi hayata geçireceklerini söyledi.
Konuşmaların ardından Kartal Belediye Meclis Üyesi Adayları tanıtıldı. Programın sonunda Temurhan Yıldız, meclis üyesi adayları ile birlikte fotoğraf çektirdi.

 

Galeri
📆 10 Mart 2014 Pazartesi 09:51   ·   💬 0 yorum   ·  

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

.

ANKET

İSTANBUL'DA HAVA

İSTANBUL

YAZARLAR

YAŞAMIN İÇİNDEN

RÖPORTAJLAR

PİYASALAR