MENÜ ☰
.
Nisan 2024
P S Ç P C C P
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  
Realty House Gayrimenkul
İstanbul 34 Gazetesi » Kartal, Manşet, Toplum » AKKOÇ: “BENDE HİZMETE TALİBİM”
AKKOÇ: “BENDE HİZMETE TALİBİM”

Fergül Akkoç, iki çocuk annesi ve İşkadını eski Adalet Bakanı Mehmet Moğultay, Kamer Genç ve Kartal Cumhuriyet Halk Partisi İlçe Başkanı Av. Kamer Gök, gibi efsane siyasetçileri çıkartan Tunceli doğumlu. Çok geniş bir arkadaş ve siyasi çevresi olduğu söyleniyor. Yaklaşık yirmi yıldır Kartal’da oturuyor ve alt Rahmanlarda modern bir Cafe işletiyor. Erkek ve kız kardeşi ile birlikte. Mert, dürüst ve ilkeli bir Anadolu Hanımefendisi. Uzun zamandan beri Cumhuriyet Halk Partisi saflarında siyaset yapıyor ve de parti tabanı taraf1ından çok sevildiği belirtiliyor. Çağdaş yaşam Destekleme Derneği yönetim kurulu üyesi. Ayrıca Kartal Cem evi Vakfında aktif görev üstlendiğini belirten Fergül Akkoç ,” Hizmete talibim” dedi.

1476498_605849059469966_1662225265_n
“ MUTLAKA BAŞARACAĞIM”
Akkoç, şöyle devam etti: “Kartal’a ve Kartallın güzel insanlarına hizmet sunabilme adına mensubu olduğum Cumhuriyet Halk Partisi Kartal Belediye meclisi aday adayı oldum. Kutsal kabul ettiğim görevimi başaracağımı, Kartal ve Kartal halkını hizmet edebileceğime herkes yürekten inanıyor. Kartal’da tam destek var. Amacım Kartal’ da daha iyi bir hizmet edebilmek daha doğru daha düzgün daha dürüst bir hizmet anlayışı ile hizmete talip oldum. Hangi adayımız gelirse gelsin onunla birlikte yolun sonuna kadar destek çıkacağımızı ve hiçbir zaman menfaat ve çıkar ilişkisi kurmadan maddi beklenti içersine girmeden sonuna kadar gitmek için ben bu yola baş koydum. Zaten benim maddi sıkıntım hiçbir zaman için yoktur” hatırlatması yaptı.
“ BİZ KADINLARA DAHA ÇOK İMKÂN VERİLMELİ”
Kadınların siyasette aktif yer alması gerektiğine vurgu yapan Akkoç, “İş yaşamımda kendimi idare edebilecek kapasitem vardır. CHP adına güzel olan şeyleri yaşayabilmek ve çocuklarımızın geleceği için bu duyulan endişelerden kendimizi kurtarabilmek için CHP’nin Kartal’da yerel seçimi tekrar kazanması gerekiyor. Meclis üyesi olsam da olmasam da her zaman CHP’ye destek vereceğim. Bu konuda hiç kimsenin bir şüphesi olmasın. Kadınlara aktif siyaset yapabilmeleri imkânı verilmeli ve seçilebilecek bir sıra tanınmalı diye düşünüyorum.” Yorumunu yaptı.
Akkoç, yerel seçim çalışmalarına aksatmadan ve giderek artan bir performansla devam ettirdiğini de sözlerine ekledi…Haber_foto; Fethi Satıcı

Galeri
📆 20 Aralık 2013 Cuma 09:38   ·   💬 0 yorum   ·  

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

.

ANKET

İSTANBUL'DA HAVA

İSTANBUL

YAZARLAR

YAŞAMIN İÇİNDEN

RÖPORTAJLAR

PİYASALAR