MENÜ ☰
.
Nisan 2024
P S Ç P C C P
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  
Realty House Gayrimenkul
İstanbul 34 Gazetesi » Genel, Manşet, Toplum » AKŞENER İSTANBUL’DA ESNAFLA BULUŞTU
AKŞENER İSTANBUL’DA ESNAFLA BULUŞTU

BİR DOKUN BİN AH İŞİT

Akşener’in ziyaret ettiği esnaf 50 bin liralık faturaya isyan etti

İYİ Parti lideri Meral Akşener, Çekmeköy’de esnaf ziyaret etti. Pastaneye giren Akşener’e esnaf, “Burası bir fabrika değil, küçük bir işletme. Buraya 50 bin lira elektrik faturası geliyor. Biz artık ne yapacağımızı şaşırdık. Şu an dükkanım ilanda. Devretmeye çalışıyorum. Altından kalkamıyorum. Battık şu an” diye dert yandı.

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in bugün ilk durağı İstanbul’un Çekmeköy ilçesi oldu. Akşener, İYİ Parti İstanbul İl Başkanı Buğra Kavuncu ile beraber esnaf turuna çıktı. Esnafın sıkıntılarını dinledi.

“DÜKKANIM İLANDA, DEVRETMEYE ÇALIŞIYORUM”

Bir pastaneye giren Akşener’e pastane sahibi artan maliyetler ve elektrik faturalarından dert yandı. Esnaf, şöyle konuştu:

* “Son 6 ay, 1 sene içerisinde kurumlara, ham maddeye gelen zamlardan müşteriye bir şey söylemeye utanıyoruz. Elektriği, doğalgazı ödeyemiyoruz. Burası bir fabrika değil, küçük bir işletme. Buraya 50 bin lira elektrik faturası geliyor. Biz artık ne yapacağımızı şaşırdık. Şu an dükkanım ilanda. Devretmeye çalışıyorum. Altından kalkamıyorum. Battık şu an.

* İçeride 150-200 bin elektrik borcum var. Türkiye’de o kadar baraj yapıldığını söyleniyor. Her yerde pervane dönüyor. Biz neden hala dışarıdan elektrik alıyoruz? Neden elektriğe bu kadar para ödüyoruz? Biz bu gemiyi nasıl döndüreceğiz bilmiyorum. Bakın klimamı açamıyorum, sıcakta duruyoruz ve burası pastane. Zarar görecek mallar var. Bekliyoruz, seçim gelsin diye.”

GENEL BAŞKANIMIZIN YANINDAYIZ

İYİ Parti Kartal İlçe Başkan’ı H.Dilruba Oğulcuklu Genel Başkanımız Meral Akşenerin İstanbul programı kapsamında yaptığı ziyaretlerde onun yanındaydık.

Kendisine gösterilen sevgi selini ve halkın güven dolu gözlerini gördükçe çıktığımız kutlu yolun amacına doğru hızla yaklaştığını görmenin mutluluğunu yaşadık.

Sayın Genel Başkanımıza sunulan sevgi ve güvenin Partimizin iktidar yolunda ne kadar emin adımlarla yürüdüğünü görmek bizleri onurlandırdı ve mutlu etti.

Galeri
📆 26 Ağustos 2022 Cuma 22:34   ·   💬 0 yorum   ·  

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

.

ANKET

İSTANBUL'DA HAVA

İSTANBUL

YAZARLAR

YAŞAMIN İÇİNDEN

RÖPORTAJLAR

PİYASALAR