MENÜ ☰
..
Mart 2024
P S Ç P C C P
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Realty House Gayrimenkul
İstanbul 34 Gazetesi » Manşet, Toplum » Akşener: Vefayı da unutmayız, düşmanlığı da
Akşener: Vefayı da unutmayız, düşmanlığı da

Memleketi Kocaeli’nde ağabeyinin isminin verildiği spor tesisi açılışında konuşma yapan İYİ Parti lideri Akşener, “Biz vefalı bir aileyiz. İlginç bir yönümüz vardır biz hiç unutmayız. Dostluğu da unutmayız, vefayı da unutmayız, düşmanlığı da unutmayız” dedi.

Akşener: Vefayı da unutmayız, düşmanlığı da

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, memleketi Kocaeli‘nde İzmit Belediyesi’nin ağabeyinin ismini verdiği Nihat Gürer Spor Tesisleri açılışına katıldı.

image small

Ağabeyi Nihat Gürer ve ailesi hakkında konuşan Akşener, şunları söyledi:

*Biz oldukça kalabalık bir aileyiz. Babamın ailesi özellikle oldukça kalabalık bir ailedir. Onlar burada, kuzenlerim burada, yengelerim burada ve ağabeyimi anıyoruz. Rahmetli ağabeyim çok enteresan bir insandı.

*Kız erkek ayırmaz, kızlardan yana tercih kullanırdı. Her kız çocuğunu evladı, her genç kızı kız kardeşi görürdü, her yaşlı kadını halası görürdü. Benim 13 halam var. Dolayısıyla birbiriyle çelişmeyen, rahatsız etmeyen ama zor zamanda birbirinin yanında olan bir aileyizdir.

*Herkesin iyiliğine koşan bir insanıydı ağabeyim. Hiç talepsizdi ben ondan feragat etmeyi öğrendim. Biz siyasi bir aileye mensubuz.

*Benle beraber 2 İçişleri Bakanı çıkmış ailemizden…Batı Trakya Cumhuriyeti’nin kurucusu olan bir aileyiz, Atatürk‘ün arkadaşı olan amcalarımızın bulunduğu bir aileyiz. Bu cumhuriyetin kurucusu kendini sayan bir aileyiz.

📆 23 Eylül 2022 Cuma 20:42   ·   💬 0 yorum   ·  

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

.

ANKET

İSTANBUL'DA HAVA

İSTANBUL

YAZARLAR

YAŞAMIN İÇİNDEN

RÖPORTAJLAR

PİYASALAR