MENÜ ☰
Nisan 2024
P S Ç P C C P
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  
Realty House Gayrimenkul
İstanbul 34 Gazetesi » Genel, Manşet, Politika, Toplum » ALİ KARNAP ” BİZ GELİYORUZ”
ALİ KARNAP ” BİZ GELİYORUZ”

Güç Birliği Partisi Basın Bildirisi
24 Şubat 2020 yılında Kurucu Genel Başkan Ali KARNAP ve uzun yıllar siyasi partilerde görev yapmış isimler ile birlikte kurulan, Türk siyasetinde vatanperlerden oluşup Birizm ideolojisine sahip merkez kitle partisidir.

Her ne kadar kurulum aşamasında her ne kadar dünyamızı ve ülkemizi sarsmış olan Corona Virüsünün kendini gösterdiği bir döneme denk gelse de bu süre zarfında teşkilatlanma ve parti yapılanmasında ciddi bir yol kat edilmiştir. Bugün halen mevcut olan il, ilçe teşkilatlanmalarının yanı sıra yine birçok il ve ilçede yeni teşkilatlar kurulmaktadır.

Başlangıçta onlarla başlayan bu siyasi akım bugün milyonlara ulaşmıştır. Özellikle partiye katılım sağlayan vatandaşlarımızın mevcut dönemdeki siyasi kirliliği ve siyasi rantları ortadan kaldırmak için tamamen vatanseverlerden oluşmuştur. Ayrıca Güç Birliği Partisi bünyesinde partiyi destekleyen Güç Birliği Hareketi mevcuttur. Güç Birliği Hareketi’nde çeşitli kollarda faaliyet gösteren dernekler, federasyonlar, ticari ortaklıklar ve konfederasyonlar bulunmaktadır.

Yine Güç Birliği Partisi bünyesinde gençlerimizi bilinçlendirmek ve eğitim- mesleki konularda geliştirmek amacıyla kurulan Güç Birliği Ocakları ile Genç Adanmışlar Grubu da faaliyet göstermektedir.


Genel Başkan KARNAP;
“Kurulduğumuz günden bugüne kadar ülkemizi karış karış gezerek hem teşkilatlanmada önemli yol kat ettik. Hem de gittiğimiz her yerde yurttaşlarımızla bir araya gelip dertleriyle dertlendik. Sevinçlerine ortak olduk. Özellikle pandemi döneminde başlayan belirsizlik ve birçok konuda devletimizi yöneten hükümet yetkililerinin yetersiz kaldığına bizzati tanıklık ettik, halkımızdan dinledik. Güç Birliği Partisi olarak vatanımız için her türlü sorumluluğu almaya hazırız.

Bunun için de yetişmiş tüm kadrolarımızla taşın altına elimizi değil gövdemizi koymaya ant içtik. Çıktığımız bu iktidar yolunda sen, o, bu değil BİZ olmak için hiçbir etnik unsur gözetmeksizin yolumuza emin adımlarla ilerliyoruz.
Ülkemizde her ne kadar erken seçim yok deseler de artık erken seçim kaçınılmazdır.

Ekonomik, sosyal ve dış siyaset gibi birçok noktada ülkemiz maalesef kötü yönetilmektedir. Ülkemiz mülteci akınına uğramış, sınırlarımız yol geçen hanına dönmüştür. Köprü, havalimanı ve baraj gibi devletimizin asli görevi olan yatırımları yine devlet güvencesi ile müteahhitlere peşkeş çeken hükümet yetkilileri, vatandaşlarımızın hakkını gasp etmiş ve mağdur etmiştir. Asgari ücret ve enflasyonun gazabından inim inim inleyen yurttaşlarımız her geçen gün yoksulluğa ve çaresizliğe itilmektedir.


Hukukun üstünlüğü bir tarafa itilip üstünlerin hukuku haline gelmiştir. Hiçbir bireyimiz özgürce konuşamıyor. Gazeteciler, hür bir şekilde tarafsız haber yaptırılmamak için baskı altına alınmaktadır. Lafa gelince basın tarafsız ama uygulamada ne zaman yapılanlar kendi çıkarlarına dokunduğu zaman hemen baskı uygulanmaktadır.
Biz bu kutlu yola çıktığımız zaman dedik ki;

BİZ BİZE DEĞİL, BİZ DÜNYAYA YETERİZ’ şeklinde tescilli sloganımızı adeta bugün ülkemizde siyasi partilere, derneklere ve birçok kesime ezberlettik. Evet BİZ BİZE DEĞİL, BİZ DÜNYAYA YETERİZ. Ülkemiz ciddi anlamda cennet, gerek yer altı zenginlikleri, gerek tarımsal gerekse de hayvancılık ve birçok noktada ciddi adımlar atılması doğru olacaktır. Gerçek manada milli ve yerli hamleler yapılırsa vatandaşın sırtındaki yük azalır ve toplum olarak refah düzeyine geçişte bir adım atmış oluruz. Partimiz programı, misyonu ve vizyonu ile ülkemizi çağdaş ve ekonomik düzeyde üst seviyelere taşıyacaktır. Biz bu göreve hazırız.


Her bir yurttaşımı selamlıyor ve muhabbetlerimi sunuyorum.” İfadelerine yer verdi.

Galeri
📆 17 Kasım 2021 Çarşamba 22:03   ·   💬 2 yorum   ·  

“ALİ KARNAP ” BİZ GELİYORUZ”” için 2 yanıt

  1. Mustafa Ceylan dedi ki:

    Güç birliği partisi diyoruz başka. Çözüm yok güç birliği partisi Allah’ın izniyle iktidar olacaktir

  2. Mustafa Ceylan dedi ki:

    Biz bize değil biz dünyaya yeteriz güç birliği partisi Şanlıurfa

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

.

ANKET

İSTANBUL'DA HAVA

İSTANBUL

YAZARLAR

YAŞAMIN İÇİNDEN

RÖPORTAJLAR

PİYASALAR