MENÜ ☰
Nisan 2024
P S Ç P C C P
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  
Realty House Gayrimenkul
İstanbul 34 Gazetesi » Kartal, Manşet, Politika, Toplum » Ali Turabi Artuç’ Can’larla İftar yaptı….
Ali Turabi Artuç’ Can’larla İftar yaptı….

Kartal CHP Belediye Başkan aday adayı Ali Turabi Artuç Muharrem ayı nedeniyle Kartal cemevinde iftar verdi.
Kartal’ın Belediye Başkan aday adaylığının önemli isimlerinden CHP’li Ali Turabi Artuç  seçim çalışmalarına aralıksız  devam ederken dün akşam da Kartal cemevinde ‘iftar verdi ve oruç açtı.
Oldukça yoğun bir kalabalığın eşlik ettiği iftar’a Kartal’ın birçok tanınmış siması da katılırken Diğer bir aday adayı Mustafa Kul’da iftar sofrasına iştirak edenler arasındaydı.
Dular ve niyazlar eşliğinde yenilen iftar yemeğinin ardından Kartal Cemevi Başkanı İsmail Saçlı’nın odasında yapılan sohbette Ali Turabi Artuç  bazı Projeleri hakkında açıklamalarda bulundu.

YAPAMAYACAĞIMIZ ŞEYİN SÖZÜNÜ VERMEYİZ.
Artuç “Bize diyorlar ki bu Üniversite projesini nasıl gerçekleştireceksiniz? Biz bunun çalışmasını 3 yıl önceden yapmaya başladık.Profesyonel ve donanımlı bir ekiple bu projenin tüm detaylarını en ince noktasına kadar düşündük.İmkansız olanı yapabilmek bir başarıdır.Olan şeyleri tekrarlamak başarı değildir ve biz yapamayacağımız şeyin sözünü vermeyiz.Asfalt dökmek,park yapmak zaten Belediyenin ana görevidir.Asıl olan yapılamaz denen şeyi yapabilmek hayata geçirebilmektir.Bu ülkede hep bu iş zor, bu iş olmaz diyerek kaybettik.Artık bunları aşmalıyız.Bir insan kendi adına bu memlekette Üniversite kurabiliyorsa biz Belediye olarak neden kuramayalım! Evet belki bazı prosedürleri aşmamız çok meşakkatli olacak biliyoruz ancak bunu yapabilme azmine sonuna kadar da sahibiz.Kartal’ı bir öğrenci kentine dönüştüreceğiz.30 bin öğrenci Kartalımıza eğitim, kültür ,sanat ve sevgi getirecek.Kartal’a yapacağımız yeraltı otoparkları ile trafikte önemli bir rahatlama sağlayacağımız gibi hem de  Kartal halkına çok ucuza park hizmeti verirken aynı zamanda Belediye’ye de gelir sağlamışolacağız.Yapacağımız Marinalar ile sahillerimizin değer kazanmasını sağlayarak Kartal’ın genelde düşük gelirli kesimine zengin-fakir ayrımı olmaksızın çok cüzi paralara yemek ve kafe hizmetleri sunulmasının önünü açmış olacağız.Bugüne kadar yapılamayan bu projelerimizi mazbatımızı aldığımız günden başlayarak en kısa sürede halkımızın hizmetine sunacağız.”dedi.
Ali Turabi Artuç , her gittiği ortam da gördüğü sıcakl ilgiyi Cem evinde’de gördü yapmak istediklerini anlatırken yine ne kadar istekli ve arzulu olduğunu Kartal Cemevinden de bir kez daha duyurmuş oldu.

📆 09 Kasım 2013 Cumartesi 11:25   ·   💬 0 yorum   ·  

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

.

ANKET

İSTANBUL'DA HAVA

İSTANBUL

YAZARLAR

YAŞAMIN İÇİNDEN

RÖPORTAJLAR

PİYASALAR