MENÜ ☰
.
Nisan 2024
P S Ç P C C P
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  
Realty House Gayrimenkul
İstanbul 34 Gazetesi » Belediye, Manşet, Pendik, Toplum » Altın Kazandıran Kurbanlık
Altın Kazandıran Kurbanlık

Kurbanlık için Pendik Belediyesi tarafından bu yıl Kurnaköy’de kurulan yeni satış ve kesim alanı, alıcılara çeyrek altın kazandırıyor. Her gün bir çeyrek altının verileceği çekilişlerin yanı sıra, her alıcıya Neşet Ertaş CD’siile bir de kitap hediye edilecek.

Pendik Belediyesi’nin yeni kurban satış ve kesim yeri, Kurnaköy Piknik Alanında hizmete girdi. Buraya gelen alıcıları kurbanlığın yanı sıra, çeşitli hediyeler de bekliyor. Yeni yeri tanıtmayı ve daha çok vatandaşın gelmesini hedefleyen Kurbanlık Pazarı Konseyi, alıcılara çekilişle altın dağıtacak. İki hafta boyunca her gün için bir çeyrek altının verileceği çekiliş, pazartesi günleri yapılacak. Hafta boyunca kurbanlığın ve satın alınan çadırın numarasını konsey görevlisine kayıt ettirecek alıcılar, her hafta dağıtılacak yedi çeyrek altından birini kazanma fırsatına kavuşacak. Altın çekilişli satışlar, Kurban Bayramı arefesine kadar sürecek.

Neşet Ertaş CD’si hediye

Kurbanlığını Kurnaköy’deki yeni satış yerinden alanlara Pendik Belediyesi de geçen yıl kaybettiğimiz ünlü halk ozanı Neşet Ertaş’ın bir CD’sini hediye ediyor. Ayrıca alıcılara ücretsiz kitap da dağıtacak olan Belediye, hem vatandaşları her ortamda kitapla buluşturarak okumayı teşvik, hem de Kurnaköy Kurban Satış ve Kesim alanını tercih ettikleri için teşekkür etmek amacınıtaşıyor.

Kurban alanına ücretsiz servis

Hizmet vermeye başlayan alanda tek tipi olarak düzenlenen satış yerleri daha konforlu hale getirildi. Satıcıların rahat ve sağlıklı bir ortamda çalışmalarının sağlanabilmesi amacıyla mescit, lavabo, tuvalet ve sıcak duş imkânı da bulunuyor. Ayrıca kendi imkanlarıyla gidemeyen alıcıları da düşünen Pendik Belediyesi, satış ve kesim alanına ücretsiz ring seferleri koydu. Kurbanlık girişlerinin başladığı alanda 3500 büyükbaş ve 500 küçükbaş hayvan çadırlardaki yerini aldı. Ayrıca kurban alanında 8 büyükbaş, 1 küçükbaş hayvan kesim yeri hazırlandı. 1 adet de bireysel kesim için alan oluşturuldu. Kurban Bayramı sırasında 100 kasap hizmet verecek.

 

📆 04 Ekim 2013 Cuma 10:18   ·   💬 0 yorum   ·  

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

.

ANKET

İSTANBUL'DA HAVA

İSTANBUL

YAZARLAR

YAŞAMIN İÇİNDEN

RÖPORTAJLAR

PİYASALAR