MENÜ ☰
.
Nisan 2024
P S Ç P C C P
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  
Realty House Gayrimenkul
İstanbul 34 Gazetesi » Genel, Kartal, Manşet, Toplum » ”ALTINBAŞAK BELDESİ DERNEĞİN’DEN ANLAMLI ETKİNLİK”
”ALTINBAŞAK BELDESİ DERNEĞİN’DEN ANLAMLI ETKİNLİK”

Erzincan Altın Başak Beldesinden 8 Mart Dünya Emekçi Gününü Anma münasebeti ile ilgili ,Kartal Mavi Cafede büyük bir katılımla kahvaltı düzenlendi.Altın Başak Beldesi Derneği  Başkanı Ali Gülşahin ,Derneğin Kadın Kolu Başkanı Aynur Erdoğan Ve yönetiminin öncülüğünü yaptığı kahvaltıda  Anma etkinliği Saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başladı. Kahvaltıda Söz alan Altın Başak Beldesi Kadın Kolu Başkanı Aynur Erdoğan kısa bir konuşma yaptı .

Sayın Erdoğan konuşmasında şunlara değindi.

 

Değerli Kadınlarımız ,öncelikle bu pazar gününüzü buraya gelerek bizlere vakit ayırdığınız için teşekkür ediyorum.8Mart Dünya Emekçi  Kadınlar Gününün  Geçmesine rağmen ,etkinliğimizi düzenledik. Başka programlar nedeni ile ,kadınlarımızın günü bana göre hergün hergün bizim günümüz ,her günümüz emekçi kadınlar günüdür.Kadın toplumun temel taşıdır ,kadınsız bir toplum düşünülemez.tekrar geldiğiniz için teşekkür ediyor saygılar sunuyorum dedi.

 

 

Kahvaltıya katılanlar arasında ,CHP Parti Meclis Üyesi Doç Dr.Hüsnü Süslü ,Kartal Belediye Başkan Yardımcısı Gökhan Yüksel,CHP Kartal Belediye Meclis Üyesi Yılmaz Tuncer, CHP Bir önceki Millet Vekili Aday Adayı Necla Erdem ,CHP Kartal İlçe Yöneticileri ,CHP Kartal Kadın Kolu Yöneticileri katıldı.

 

Katılım sağlayan kadınlara ,dernek olarak gül dağıtımı yapıldı.

 

Kahvaltıda  ayrıca Kadınların sorunlarından  yaşamış oldukları zorluklardan ve referandum süreci ile ilgili bir çok konuya değinildi.

Konuk olarak getirilen ses sanatçılarıylada misafirler hoşça vakit geçirdiler.

haber :Nuray yılmaz

Galeri
📆 19 Mart 2017 Pazar 20:13   ·   💬 0 yorum   ·  

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

.

ANKET

İSTANBUL'DA HAVA

İSTANBUL

YAZARLAR

YAŞAMIN İÇİNDEN

RÖPORTAJLAR

PİYASALAR