MENÜ ☰
.
Nisan 2024
P S Ç P C C P
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  
Realty House Gayrimenkul
İstanbul 34 Gazetesi » Belediye, Kartal, Manşet, Toplum » Altınok Öz, basın mensupları ile kahvaltıda buluştu
Altınok Öz, basın mensupları ile kahvaltıda buluştu

Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz, basın mensuplarıyla bir araya geldi.
Başkan Öz, yeni belediye binasında yaptığı basın toplantısında belediye binasını tanıttı ve basın mensuplarının sorularını yanıtladı.
Akıllı bina olarak tanımladığı yeni hizmet binası ile ilgili bilgiler veren Başkan Öz binanın özelliklerini şöyle sıraladı.
Tasarruflu bina; Çatıda biriken yağmur sularını depolayıp wc lerde kullanma imkanı,Aydınlatmalar led sistemine bağlı gerektiği zaman yanan ışıklar ve ortamın ışık durumunu ayarlayıp göz yormayan sistem ve ayrıca bina içerisinde ısı dengesi sağlayan sistem.
Otomasyon sistemi; Sistem gideceğiniz yere ve kişiye göre ayarlanmış olup nerde ve kimle işiniz varsa sadece onun bölümüne girebileceğiniz şifreleme sistemi.
Ön Ofis; Binanın girişinde olan ön ofis denilen bölümde Vatandaş her türlü işlemini gerçekleştirebilecek,vergi ödemelerini,müracat ve yazışmalarını e belediyecilik sistemiyle kendiside gerçekleştirebilecek.
90 km’ye yakın kablo harcanan binada elktronik sistemi kullanacak personeller özel bir eğitime tabi tutulup en kısa zamanda bu anlamda Vatandaş’a hizmet edebilecek konuma gelecekler.
Başkan Öz ayrıca, “Deprem ve kentsel dönüşüme arkanızı dönmeyin” isimli bir kitap dağıttı. “Ben yaptığım bütün toplantıları kayıt altına alıyorum” diyen Başkan Öz, Kartal’da yaptığı yerinde dönüşüm ve kentsel dönüşüm ile ilgili bütün toplantılarının geniş özetini bu kitapta toplamış.
Deprem dönüşümü, yerinde dönüşüm ve kentsel dönüşüm ile ilgili de açıklamalar yapan Öz;  “özellikle bu kavramların halka iyi anlatılması gerekiyor. Ben seçim beyannamesinde kentsel dönüşüm değil yerinde dönüşüm dedim ve bunu da Kartal’da uyguluyorum” şeklinde konuştu.
Toplantı sonunda binayıda gezen basın mensupları bina hakkında bilgi aldılar.

📆 26 Aralık 2013 Perşembe 17:42   ·   💬 0 yorum   ·  

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

.

ANKET

İSTANBUL'DA HAVA

İSTANBUL

YAZARLAR

YAŞAMIN İÇİNDEN

RÖPORTAJLAR

PİYASALAR