MENÜ ☰
Nisan 2024
P S Ç P C C P
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  
Realty House Gayrimenkul
İstanbul 34 Gazetesi » Belediye, Genel, Kartal, Manşet, Politika, Toplum » Altınok Öz Birlik Mesajları Verdi
Altınok Öz Birlik Mesajları Verdi

Altınok Öz İlçede Basın açıklaması Yaptı
Kartal CHP ilçe teşkilatında halkla buluşan Altınok Öz seçim döneminde yaşanan aday krizini değerlendirerek seçim gündemine ilişkin açıklamalarda bulundu. İlçe binasında yoğun kalabalık Dr. Öz’ün yeniden adaylığa seçilmesini çoşkulu sloganlarla kalıştı. Konuşmaya öncelikle Kartal CHP ilçe teşkilatı başkanı Kamer Gök başladı. Gök ”Altınok Öz CHP’nin ortak iradesiyle tekrardan seçilmiştir. Biz partililer olarak sonuna adar adayımızı desteklemeliyiz. Siyasi partiler Yeniçeri Ocağı değildir, Kurultay ne karar verdiyese ona uymalıyız”diye konuştu. Gök konuşmasını” Sayın Adnan Keskin beni arayarak mezhep konusuyla ilgili hiçbir söz etmediğini açıkladı.” sözlerle vurguladı. Gündeme ilişkin sorunlarına açıklı getriren Altınok Öz ” Uzun bir seçim dönemi yaşandı ve ben bu süreçte siyasi işleri bir yana bırakıp belediye işlerine yoğunlaştım. Pazar günü genel merkezdeki kararla yeniden seçildim. Bu görevi bana partim verdi, partimin ilkelerine ters düşmeden görevimi 5 yıl bu görevi yaptım.” diye konuştu.

altınok-3
 CHP Kartal İlçe BAşkanı Av. Kamer Gök ile beraber elele poz vererek birlik beraberlik mesajı verdiler.
Kartal Belediye Başkanı Opr. Dr. Altınok Öz, CHP Kartal İlçe Başkanlığında adaylığının resmileşmesininin ardından yaptığı basın açıklamasında, birlik beraberlik mesajı verdi.
Hem Büyükşehiri hemde Kartal’ı kazanacağız buna inancım sonsuz…
Kamer Gök, “Küskünlükleri kırgınlıkları ortadan kaldıracağız, hep beraber CHP iktidarı için çalışacağız” dedi.

Altınok Öz, “Aday adaylık süreci yaşadık ben arkadaşlar rahat olsunlar diye aralarında yer almadım, zira ben belediye başkanlık görevim devam ediyordu.

Kartal Belediye Başkanlığına tekrar aday gösterildim ve bugün CHP İstanbul İl Başkanlığında Büyükşehir Belediye Başkan Adayımız Mustafa Sarıgül ile seçim çalışmaları için kullanılacak fotoğraf çekimlerini gerçekleştirdik.

Kartal CHP teşkilatı üyeleri halkı olarak hep beraber CHP’yi yeniden iktidara taşımamız gerekir” dedi.
Partililer birbirine kırılmasın
Partililer arasında sorun yaşanabileceğini vurgulayan Öz ” Belediye başkanı ve ilçe başkanı bu kırgınlıklara son verecek. Kırılmayacağız,küsmeyeceğiz, partinin ilkelerinden taviz vermeyeceğiz.

altınok-2

Mustafa Sarıgül ile sorunum yok
Başkan Öz, Mustafa Sarıgül ile bir sorunu olmadığını belirterek az önce il binasında birarada olduklarını açıkladı. Her zaman partili olarak yanyana olduklarını vurgulayarak partili olarak asla ters düşmeyeceklerini vurguladı.

Bektaşi felsefesine göre yaşıyorum
Bektaşi felsefesine göre yaşadığını söyleyen Öz ” Bizim partimizde asla ayrımcılık olamaz. Birbirimiz kıracak ve kırıdracak noktaya gelmeyelim. İncinsende incitme ” diye konuştu.

Galeri
📆 11 Şubat 2014 Salı 16:51   ·   💬 0 yorum   ·  

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

.

ANKET

İSTANBUL'DA HAVA

İSTANBUL

YAZARLAR

YAŞAMIN İÇİNDEN

RÖPORTAJLAR

PİYASALAR