MENÜ ☰
..
Mart 2024
P S Ç P C C P
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Realty House Gayrimenkul
İstanbul 34 Gazetesi » Belediye, Kartal, Manşet, Politika, Toplum » Altınok Öz”Kentler, Meydanlarla Yaşar”
Altınok Öz”Kentler, Meydanlarla Yaşar”

 

Op. Dr. Altınok Öz Esnaf Ziyaretinde

 

Kartal Cumhuriyet Halk Partisi Belediye Başkan Adayı Op. Dr Altınok Öz mahalle ve esnaf ziyaretlerine devam ediyor. Yurttaşlara beş yılda Kartal’da gerçekleşen 230 proje ve yapılan çalışmalar hakkında bilgi veren Başkan Op. Dr Altınok Öz meydandanlarla ilgili yaptıkları çalışmaları da seçim bürosunda ziyarete gelen farklı meslek gruplarından vatandaşlarımızın yer aldığı toplantıda açıkladı. Op. Dr Altınok Öz ‘’Kartal’a ve Kartallara kazandırdığımız meydanlarda hem tarihi dokuyu bozmadık hem de yepyeni meydanlar yaptık.” dedi.

4 MART FOTO 4

 

Kartal’da Yepyeni Kartallı Kazım Meydanı

 

Op. Dr Altınok Öz Kartal Belediye Başkanı olarak meydanlara yönelik çalışmaları örnekleri ile anlattı ve sözlerine şöyle devam etti. ”2009’dan itibariyle devraldığımız Kartal Belediyesi’nde 4 projeyi hayata geçirdik. Yakacık meydanını yayalar için kullanılabilirliği açısından engelli-engelsiz tüm vatandaşlarımızın erişebileceği bir alan haline getirdik.’’dedi. Kartal’a yapılan yeni Kartallı Kâzım Meydanından da söz eden Op. Dr. Altınok Öz ‘’Karlıktepe, Petrol İş ve yuları Mahallelerinin kesişiminde bulunan eski Afet Merkezi’nin yenine 8 dönüm alana meydan ve park yaptık.’’dedi. Yeni yapılan meydanın İsminin de önemini şu sözleriyle belirtti. ’’meydana, ölümsüzleştirmek adına, Nazım Hikmet’in Kurtuluş Savaşı Destanı’nda andığı kahramanlarımızdan Kartallı Kazım’ın ismini verdik.’’ dedi. Op. Dr. Altınok Öz sokaklarla ilgili yaptıkları değişimlerden de bahsetti. ’’Kartal’ın en özel sokaklarından biri olan Hamam Sokak’ta görüntü kirliliği oluşturan tabela, çanak-anten, klima gibi eklentileri kaldırıp binalarda özel cephe düzenlemeleri yaptık. Araç giriş çıkışları elektronik bariyerle sınırladık. Hamam sokak gün geçtikçe gelişiyor, Hamam Sokakla beraber Merdivenli sokakta da değişimler gerçekleştirdik. Alt yapı ve çevre düzenlemeleri yaptık sokakları daha amaçlı kullanmak için özel olarak düzenledik. Sokaklarımız, engellilerimize uygun yapıları, dinlenme alanları, çiçeklikleri, oturma duvarları ve piknik masaları ile modern bir dokuya kavuşturduk.’’dedi.

4 MART FOTO 2

 

‘’Kartal’ı Anadolu Yakasının Gözdesi Yacacağız’’

 

Op. Dr Altınok Öz Kartal Belediye Başkan adayı olarak ta ‘’Kartal için çalışmaya devam edeceğiz, meydanlarımızla sokaklarımızla Kartalı Anadolu yakasının en gözde ilçesi yapacağız, Halkın onaylamadığı hiç bir projeye geçit vermeyeceğiz.’’diye konuştu.

 

Soğanlık Yeni Mahallede halkla ve esnaflarla buluşan Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz, sıcak bir ilgiyle karşılandı. Yurttaşlar, yapılan çalışmalardan duydukları memnuniyeti ifade ederken, ‘yeni dönemde de belediyenin aynı başarılı çizgide devam etmesi için başkanımızın yanında yer alacağız’ ifadelerini kullandılar. Yurttaşlarının önerilerini de not alan Belediye Başkanı Altınok Öz, gösterdikleri yoğun ilgiye teşekkür etti.

 

 

Galeri
Etiketler: , ,
📆 05 Mart 2014 Çarşamba 11:11   ·   💬 0 yorum   ·  

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

.

ANKET

İSTANBUL'DA HAVA

İSTANBUL

YAZARLAR

YAŞAMIN İÇİNDEN

RÖPORTAJLAR

PİYASALAR