MENÜ ☰
..
Mart 2024
P S Ç P C C P
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Realty House Gayrimenkul
İstanbul 34 Gazetesi » Belediye, Genel, İlçeler, Maltepe, Manşet, Toplum » Amatör spor kulüp yöneticileri, Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç’ı makamında ziyaret etti.
Amatör spor kulüp yöneticileri, Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç’ı makamında ziyaret etti.

Maltepe’de faaliyet gösteren amatör spor kulüp yöneticileri, Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç’ı makamında ziyaret etti.

Amatör spor kulüplerinin konuşulduğu toplantıda Kılıç, “Spor kulüpleri toplum yararına çalışan derneklerdir, biz de belediye olarak bu kulüplerimize gerekli desteği vermeye çalışıyoruz” dedi.
Maltepe Amatör Spor Kulüpleri (MASK) Başkanı Behram Kaçar ve yöneticileri Belediye Başkanı Ali Kılıç’a bir ziyaret gerçekleştirdi. Amatör spor kulüplerinin sorunları, ilçedeki sportif tesislerin inşaatı ve spor alanında yaşanan gelişmelerin ele alındığı toplantıda konuşan Kılıç, “Spor kulüplerimiz Maltepe için var. Spor kulüpleri toplum yararına çalışan derneklerdir, biz de belediye olarak bu kulüplerimize gerekli desteği vermeye çalışıyoruz. Maltepe Belediyesi olarak ilçemizde spor adına yapılması gerekenleri elimizden geldiği ve gücümüzün yettiği  kadar yapmaya çalışıyoruz, yapmaya da devam edeceğiz. Bu kapsamda Fındıklı Mahallesi’nde muhtarlığın yanındaki alanda, çok amaçlı bir kapalı spor salonu projesini gerçekleştirmek istiyoruz” diye konuştu.

KAÇAR’DAN BAŞKANA TEŞEKKÜR

MASK Başkanı Behram Kaçar ise Başkan Kılıç’a yaptıkları hizmetlerden ötürü teşekkür ederek, şunları söyledi: “Spor adına bugüne kadar yapılmayanları yapan bir Başkanımız var. Başkanımız, amatör spor kulüplerine  maçlara gidebilmek için araç tahsis ediyor, bizlerden maddi ve manevi desteklerini esirgemiyor. Başta Gülsuyuspor ve Zümrütevlerspor Tesisleri inşaatı ile ilgili çalışmaların hızla sürdürülmesine yardımcı oluyor.”

📆 12 Şubat 2016 Cuma 10:25   ·   💬 0 yorum   ·  

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

.

ANKET

İSTANBUL'DA HAVA

İSTANBUL

YAZARLAR

YAŞAMIN İÇİNDEN

RÖPORTAJLAR

PİYASALAR