MENÜ ☰
Nisan 2024
P S Ç P C C P
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  
Realty House Gayrimenkul
İstanbul 34 Gazetesi » Ataşehir, Belediye, Beykoz, Çekmeköy, Kadıköy, Kartal, Maltepe, Manşet, Pendik, Politika, Sancaktepe, Sultanbeyli, Toplum, Tuzla, Ümraniye » Anadolu Yakası Belediye Başkanları Sancaktepe’de Buluştu
Anadolu Yakası Belediye Başkanları Sancaktepe’de Buluştu

 İstanbul Anadolu Yakası Belediye Başkanları Koordinasyon Toplantısı, Sancaktepe Belediyesi’nin ev sahipliğinde gerçekleştirildi.
İstanbul Anadolu Yakası Belediye Başkanları koordinasyon toplantısı Sancaktepe Belediye Başkanı İsmail Erdem’in ev sahipliğinde Şehit Furkan Doğan Gençlik Merkezi’nde yapıldı. Ev sahibi sıfatıyla açılış konuşmasını yapan Sancaktepe Belediye Başkanı İsmail Erdem, toplantının sadece adının bölgesel nitelik taşıdığını, içerik olarak ise ülkeyi ilgilendiren birçok gelişmeye öncülük ettiğini söyledi. Oldukça samimi bir ortamda gerçekleşen toplantıda ilk olarak bir önceki toplantıda alınan kararların değerlendirilmesi yapıldı. Koordinasyon toplantısında ayrıca, belediyelerin ortak sorunları masaya yatırıldı ve ortak çözümler tartışıldı.
Düzenlenen toplantıya, Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can, Üsküdar Belediye Başkanı Mustafa Kara, Pendik Belediye Başkanı Kenan Şahin, Çekmeköy Belediye Başkanı Ahmet Poyraz, Sancaktepe Belediye Başkanı İsmail Erdem, Tuzla Belediye Başkanı Şadi Yazıcı ve Sultanbeyli Belediye Başkanı Hüseyin Keskin, Beykoz belediye Başkanı Yücel Çelikbilek katıldı. Programa ayrıca her belediyeden bir başkan yardımcısı da katıldı. İSTANBUL (İHA)

📆 04 Aralık 2013 Çarşamba 17:00   ·   💬 0 yorum   ·  

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

.

ANKET

İSTANBUL'DA HAVA

İSTANBUL

YAZARLAR

YAŞAMIN İÇİNDEN

RÖPORTAJLAR

PİYASALAR