MENÜ ☰
.
Nisan 2024
P S Ç P C C P
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  
Realty House Gayrimenkul
İstanbul 34 Gazetesi » Kartal, Manşet, Toplum » Anne ve 3 Aylık Bebeği Yangında Mahsur Kaldı
Anne ve 3 Aylık Bebeği Yangında Mahsur Kaldı

Kartal’da bir binanın giriş katında çıkan yangın sırasında tüm binayı saran duman nedeniyle üst katta mahsur kalan 3 aylık bebek ve annesi itfaiye ekipleri tarafından kurtarıldı.
Edinilen bilgiye göre, Kartal Atalar Mahallesi Menekşe Sokak’ta bulunan 6 katlı bir binanın giriş katında yangın çıktı. Yangının büyümesi üzerine oluşan yoğun duman, binanın üst katlarını da etkiledi. Oluşan yoğun duman nedeniyle bina sakinleri kendilerini güçlükle dışarıya atarken, dışarıya çıkamayan bazı vatandaşlar da balkona çıktı. Üst katta oturan bir anne ise 3 aylık bebeği ile binada mahsur kaldı.
Çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine çok sayıda itfaiye, polis ve ambulans ekibi sevk edildi. Olay yerine gelen itfaiye ekipleri, yangını yaklaşık yarım saat süren müdahalenin ardından kontrol altına aldı. Yoğun dumandan dolayı dışarıya çıkamayan vatandaşlar büyük panik yaşadı. Yangının kontrol altına alınmasının ardından itfaiye ekipleri kucağında bebeğiyle birlikte binada mahsur kalan anneyi kurtarmak için binaya merdiven uzattı. İtfaiye erinin merdivenle yukarıya çıkması sonucu 3 aylık bebek ve anne merdivenle aşağıya indirildi. Aşağıya indirilen anne, kucağındaki bebeğiyle koşarak ambulansa giderek tedavi altına alındı.
Binada mahsur kalan bir kadın, “Binayı birden duman bastı. Patlamalar da oldu. Aşağıya inmeye çalıştık ama duman binayı sarmıştı. Tekrar yukarı çıkarak itfaiyeyi beklemeye başladık. Gelen itfaiye ekipleri müdahale ettikten sonra ancak aşağıya inebildik” dedi.
Yangınla ilgili inceleme sürüyor.

📆 28 Ocak 2014 Salı 10:52   ·   💬 0 yorum   ·  

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

.

ANKET

İSTANBUL'DA HAVA

İSTANBUL

YAZARLAR

YAŞAMIN İÇİNDEN

RÖPORTAJLAR

PİYASALAR