MENÜ ☰
..
Mart 2024
P S Ç P C C P
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Realty House Gayrimenkul
İstanbul 34 Gazetesi » Ataşehir, Belediye, Genel, Manşet, Toplum » Ataşehir’de Çevre Şöleni Coşkusu
Ataşehir’de Çevre Şöleni Coşkusu

Ataşehir Belediyesi’nin bu yıl 7.’sini gerçekleştirdiği Çevre Şöleni etkinlikleri kapsamında birbirinden renkli, eğlenceli ve çevre temalı aktiviteler gerçekleştirildi.

 

29 Mayıs Pazar günü saat 10.00’da Cumhuriyet Meydanı’nda başlayan etkinliklerde; “Cam Kumbara Boyama Atölyesi, Geri Dönüşüm Temalı Workshop ve Oyunlar” düzenlendi.

7. Ataşehir Çevre Şöleni’ne Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi, CHP İstanbul Milletvekili Gamze Akkuş İlgezdi ve kızları Turnam İlgezdi, Ataşehir Belediye Başkan Yardımcıları Hüseyin Hışman, Sadık Kayhan, Ataşehir Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Müdürü Ayten Kartal ile çok sayıda çevreci öğrenci ve aileleri katıldı.

Ayrıca Çevre Şöleni’nin bu yılki etkinliklerine; Kardeş belediye Tunceli Pülümür’den gelen misafir öğrenciler ve öğretmenler de ağırlandı.

“Cam Yeniden Cam Projesi’’ kapsamında Şişecam işbirliğiyle, cam geri dönüşüm kumbaralarının boyandığı atölye çalışmalarına Ataşehir’deki ortaokul, lise ve üniversite öğrencileri katıldı.

Çocuklar, geri dönüşüm temalı workshop alanlarında kendileri için hazırlanan yarışmalar ve etkinliklerle keyifli vakit geçirirken, geri dönüşümün önemini ve yeşil bir çevre için neler yapılması gerektiğini oyunlar oynayarak anladılar.

Öğrenciler atölye çalışmalarının yanında müzik eşliğinde palyaço ve jonglör gösterileriyle doyasıya eğlendiler.

Ataşehir Belediyesi tarafından şölen alanında tüm öğrencilere ve ailelerine; sandviç, meyve suyu, pamuk şeker ve patlamış mısır dağıtıldı.

 

 

📆 30 Mayıs 2016 Pazartesi 11:26   ·   💬 0 yorum   ·  

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

.

ANKET

İSTANBUL'DA HAVA

İSTANBUL

YAZARLAR

YAŞAMIN İÇİNDEN

RÖPORTAJLAR

PİYASALAR