MENÜ ☰
.
Nisan 2024
P S Ç P C C P
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  
Realty House Gayrimenkul
İstanbul 34 Gazetesi » Etkinlikler, Kartal, Manşet, Toplum » “Atatürk’ü Anma Briç Turnuvası” Kartal’da Yapıldı
“Atatürk’ü Anma Briç Turnuvası” Kartal’da Yapıldı

Kartal Belediyesi ve Türkiye Briç Federasyonu İstanbul İl Temsilciliği işbirliğiyle gerçekleştirilen “Atatürk’ü Anma Briç Turnuvası” Kartal’da yapıldı.
Kartal Belediyesi Ekolojik Pazar Eğitim Çadırı’nda düzenlenen Kartal Belediye Başkanlığı Atatürk’ü anma Briç Turnuvası’na Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz, Kartal Briç Kulübü Başkanı İsmet Polatkan, Milli Takım oyuncuları Nafi Zorlu, Süleyman Kolata, İsmail Kandemir ve İstanbul başta olmak üzere birçok ilden toplam 184 sporcu katıldı.
Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından turnuvanın açılış konuşmasını yapan Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz, düzenlenen turnuvaya katıldıklarından dolayı tüm sporculara teşekkür edip başarılar diledi. Briç Turnuvası’nın, Mustafa Kemal Atatürk’ün anısına dördüncü kez düzenlendiğine dikkati çekerek  “Atatürk’e ve briçe gönül verenleri saygıyla selamlıyorum. Bu yıl dördüncüsünü düzenlediğimiz Atatürk’ü Anma Briç Turnuvası’na yoğun katılımınızdan dolayı teşekkür ediyorum. Ayrıca bu etkinlikte emeği geçen hem kendi ekibime, hem briç federasyonuna, hem de Kartal Briç Kulübü Başkanı İsmet Polatkan’a ve hakemlerimize teşekkür ediyorum. Tüm sporculara başarılar diliyorum. Bizim Kartal’da iki büyük etkinliğimiz var. Bunlardan birisi yaş ortalaması son derece küçük ama yaptığımız etkinliklerle öyle bir noktaya geldik ki, Kartal Türkiye’nin satranç merkezi olma yolunda önemli bir yere geldi. Satranç ile beynini geliştirenler sanıyorum sonra briç’e de dönüyorlar. Bende  briç’i öğrenciliğimde Ankara Belediyesi’nin bir lokali vardı orada öğrenmiştim. Devam ettiremedim ama briç aklımın bir yanında hep duruyordu. Beni de geçmişe götürüyorsunuz. Sizleri burada ağırlamaktan gurur duyuyorum, sizlere teşekkür ediyorum. Bu turnuvaların gelişerek, büyüyerek gençliği yanına katarak devam etmesini diliyorum, herkese saygılar sunuyorum” dedi.
Kartal Belediyesi Ekolojik Pazar Eğitim Çadırı’nda düzenlenen Kartal Belediye Başkanlığı Briç Turnuvası Şampiyonası’na İstanbul başta olmak üzere birçok ilden toplam 184 sporcu katıldı. Toplam 8 saat süren turnuva,  ‘Genel,’ ‘Karışık,’ ‘Kadınlar’  ve ‘Senyör’ kategorilerinde gerçekleşti. Turnuvanın sonunda dereceye giren sporcuların tamamına kupa verilirken genel birinciler iki ata altını, ikinciler iki yarım altın, üçüncüler iki çeyrek altın; kadın, karışık ve senyör kategorilerinin birincileri ise iki çeyrek altınla ödüllendirildi.
Kartal Briç Kulübü Başkanı İsmet Polatkan, Kartal’da briç sporuna verdiği destekten dolayı Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz’e teşekkür ederek Türkiye Briç Federasyonu Başkanı Op.Dr. Nevzat Aydoğdu adına  plaket takdim etti.
Atatürk’ü Anma Briç Turnuvası Şampiyonları
Genel
1.İlker Ayaz-Hakan Peyret
2.Kaan Yalnız-Coşkun Kadakal
3.Serkan Ünal-Gökhan Yılmaz
Karışık
1.İsmail Kandemir-Sevil Nuhoğlu
Kadın
1.Sıma Sanus-Ferda Balcıoğlu
Senyör
1.Gülfet Aslantürk-Berkiz Arkun

📆 17 Aralık 2013 Salı 09:34   ·   💬 0 yorum   ·  

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

.

ANKET

İSTANBUL'DA HAVA

İSTANBUL

YAZARLAR

YAŞAMIN İÇİNDEN

RÖPORTAJLAR

PİYASALAR