MENÜ ☰
.
Nisan 2024
P S Ç P C C P
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  
Realty House Gayrimenkul
İstanbul 34 Gazetesi » Genel, İlçeler, Kartal, Manşet, Toplum » ATEŞ BAŞKAN MAZBATASINI ALDI
ATEŞ BAŞKAN MAZBATASINI ALDI

İYİ Parti Kartal’da Devir Teslim Töreni Yapıldı
İYİ Kartal İlçe Başkanı seçilen İbrahim Yıldırım Ateş, mazbatasını alarak görevine başladı.

27 Kasım 2022 tarihinde gerçekleştirilen 3. Olağan Kongre’de delegelerin oyunun çoğunluğunu alarak ilçe başkanı seçilen İbrahim Yıldırım Ateş, İlçe Seçim Kurulu’nden mazbatasını alarak göreve başladı.

Kartal İlçe Seçim Kurulu’ndan mazbatasını alan Ateş daha sonra ilçe binasına gelerek önceki başkan Dilruba Oğulcuklu’dan görevi devraldı. Konvoy eşliğinde ilçe binasına gelen Ateş ve beraberindekileri önceki ilçe başkanı Dilruba Oğulcuklu kapıda karşıladı. Mazbatayı kendisine teslim eden Oğulcuklu, yeni seçilen İbrahim Yıldırım Ateş’in Kartal için çok güzel işlere imza atacağını vurguladı.

Oğulcuklu yaptığı açıklamada; “İbrahim Yıldırım Ateş’in bayrağı en yukarı taşıyacağına sonsuz güvenim var. Zaten 5 yıldır partinin yılmaz bir neferi olarak çalıştı. Bundan sonrada birleştirici, bütünleştirici bir şekilde çalışmalar yapacağını umuyorum” dedi.

İbrahim Yıldırım Ateş ise yaptığı açıklamada; “Bugün mazbatamızı alarak göreve başladık. Bundan sonra kurumsal olarak verdiğimiz sözlerin hepsini yerine getirmek için çalışacağız. Zor bir süreç geçirdik. Bu süreçte sıkıntılarımız oldu. Bu süreçten sonra bütün dava arkadaşlarımıza kapımız açık. Tek hedefimiz iktidar olabilmek için çalışacağız ve başaracağız” dedi.

Konuşmaların ardından, partilerle birlikte hatıra fotoğrafı çekildikten sonra program son buldu.

Galeri
📆 30 Kasım 2022 Çarşamba 23:18   ·   💬 0 yorum   ·  

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

.

ANKET

İSTANBUL'DA HAVA

İSTANBUL

YAZARLAR

YAŞAMIN İÇİNDEN

RÖPORTAJLAR

PİYASALAR