MENÜ ☰
Nisan 2024
P S Ç P C C P
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  
Realty House Gayrimenkul
İstanbul 34 Gazetesi » Belediye, Genel, İlçeler, Maltepe, Manşet, Toplum » Atık Defilesi Büyüledi
Atık Defilesi Büyüledi

Maltepeli öğrenciler düzenledikleri Atık Defilesi ile çevre bilincine dikkat çekti. Maltepe Ahmet Suzan Yalkın İlkokulu öğretmenleri yönetiminde gerçekleştirilen çevre etkinliğine katılan Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç, daha yeşil bir dünya için çevre duyarlılığını yayma hedefi taşıyan öğrencilerle gurur duyduğunu söyledi.

 

Anneler tasarladı, çocuklar sergiledi

 

Maltepe Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü ile Maltepe Ahmet Suzan Yalkın İlkokulu işbirliğiyle gerçekleştirilen çevre bilincini geliştirme seminerlerinin ardından düzenlenen sezon sonu Atık Defilesi izleyenleri büyüledi. Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç’ın katılımıyla gerçekleşen Atık Defilesi’nde birbirinden ilginç kostümler davetlilerden bol alkış aldı. Annelerin özgün tasarımlarıyla podyuma çıkan öğrenciler, zaman zaman ellerindeki dövizlerle çevre mesajı vermeye devam etti.

Daha Yeşil, Daha Temiz Maltepe

Çevre bilincini bir yurtseverlik hareketi olarak aşılamak üzere “Okulumda Geri Dönüşüm, Aydınevler’de Geri Dönüşüm” projesi kapsamında gerçekleştirilen etkinlikte konuşan Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç, son derece yaratıcı bulduğunu belirttiği defilede emeği geçen herkese teşekkür etti. Başkan Kılıç, “Başka Türkiye yok, Mustafa Kemal Atatürk Türkiye’si var. Dünyanın hiçbir yerinde, çocuklara Türkiye’de verilen değer verilmemiştir. Atatürk’ün geleceğimizi emanet ettiği çocuklarımızı yetiştirmek üzere öğretmenlerimiz görevlendirilmiştir. Bugün görüyorum ki genç arkadaşlarımın öğretmenleri, daha yeşil, daha temiz, daha duyarlı bir Maltepe için çok iyi bir iş çıkarmışlar. Emeği geçen herkesi tüm kalbimle kucaklıyorum.” diye konuştu.

 

Kaynaklarımızın sonsuz olmadığı ve bir gün tükenebileceği gerçeğine vurgu yapan sloganlar ve şiirlerle etkinliğe renk katan öğrenciler, program sonrasında Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç, Belediye Meclis Üyeleri, Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü personeli, okul müdürü ve öğretmenleriyle toplu fotoğraf çektirdi. Etkinlik sonrası öğrencilere Başkan Kılıç’ın armağanı olan En Güzel Gelecek Çocuklara Verilecek kitabı dağıtıldı.

📆 28 Mayıs 2014 Çarşamba 16:01   ·   💬 0 yorum   ·  

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

.

ANKET

İSTANBUL'DA HAVA

İSTANBUL

YAZARLAR

YAŞAMIN İÇİNDEN

RÖPORTAJLAR

PİYASALAR