MENÜ ☰
..
Mart 2024
P S Ç P C C P
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Realty House Gayrimenkul
İstanbul 34 Gazetesi » Ekonomi, Genel, Manşet, Toplum » Avrupa’nın İkinci Türkiye’nin En Büyük ‘ihtisas’ Fuarı Unıcera 2016 Başladı
Avrupa’nın İkinci Türkiye’nin En Büyük ‘ihtisas’ Fuarı Unıcera 2016 Başladı

Tesisat İnşaat Malzemecileri Derneği (TİMDER) ve Türkiye Seramik Federasyonu (TSF) işbirliği ile düzenlenen UNICERA 28. Uluslararası Seramik Banyo ve Mutfak Fuarı başladı.
UNICERA Seramik Banyo ve Mutfak Fuarı ve beş gün sürecek etkinlikleri, TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi’nde 11 salon ve 98 bin metrekare kapalı alanda gerçekleşecek. Yeni ürün ve koleksiyonların ilk kez sergileneceği fuara 22 ülkeden 72’si yabancı toplam 371 firma katılacak. UNICERA Fuarı, önemli markaların katılımı, B2B ve B2C etkinlikleri, yüksek ziyaretçi sayısı, uluslararası ticaret ve ihracat potansiyeli ile Avrupa’nın ikinci, Türkiye’nin en büyük etkinliği olacak.

 
Avrupa, Balkanlar, Afrika, Arap Yarımadası ve Orta Asya’dan nitelikli profesyonelleri bir araya getiren UNICERA, dünya çapındaki önemli alıcılarla tanışma ve işbirliği imkanı sağlayan ticari bir etkinlik olmasının ötesinde ulusal ve uluslararası alanda başarılı mimar ve tasarımcıları, akademisyen ve ilgili fakültelerden öğrencileri sektör profesyonelleri ile bir araya getirerek, önemli bir iletişim platformu olma özelliği de taşıyor.

 
YENİ TREND ÇEVRECİ ÜRÜNLER
Yeni trendler doğrultusunda hazırlanan ürün, koleksiyon ve tasarımların birbirinden farklı lansman etkinlikleri ile ilk kez dünya pazarına tanıtılacağı UNICERA 2016’da ziyaretçilerin hem keyifli anlar yaşaması hem de çevreci mesajlar ile farkındalıkların arttırılması sağlanacak. Dünyada artan temiz enerji ve çevre bilinci, tasarım ve teknolojiyi fonksiyonellik ile birleştirerek sağlık, hijyen ve enerji tasarrufu sağlayan, yüzde 100 geri dönüştürülebilen ürünler ziyaretçilerin beğenisine sunulacak.

 
UNICERA’DA SERGİ VE ETKİNLİKLER
Fuar süresince sanatçı F. Figen Şekerci Sabuncuoğlu’nun ülkedeki ve dünyadaki terör sorunlarından etkilenerek, parçalanıp yok olan hayatlara adadığı ’Hayata Dair’ adlı seramik sergisi, Ab-ı Hayat koleksiyonundan seçilmiş ’Tarihi Su Kapları’ seçkisi, Mimarlık ve Tasarım Fakültesi öğrenci projeleri sergilenecek.
“UNICERA’DAN BEKLENTİMİZ YÜKSEK”
İnşaat malzemeleri üreticilerini ve satıcılarını aynı çatı altında toplayan TİMDER Yönetim Kurulu Başkanı Ertan Sapankaya, “UNICERA’dan ihracat müşterimiz açısından beklentimiz büyük. UNICERA’ya katılan üye firmalarımız yerli ve yabancı çok güzel iş ortaklıkları ediniyorlar. Biz bu noktaya kazan-kazan felsefesi ile geldik. Bu sene 28’incisini düzenleyeceğimiz UNICERA, yıllar içerisinde yurt içi ve yurt dışı katılımın ve ziyaretçisinin arttığını gördüğümüz efektif sonuca yönelik güzel bağlantılar yaptığımız bir fuar oldu. Ayrıca, geçmiş yıllarda yabancı firmaların Türkiye pazarındaki etkinliği yüzde 70-80’di, şimdi bu oranı yüzde 10’lara kadar düşürdüğümüzü söyleyebiliriz” dedi.

📆 23 Şubat 2016 Salı 13:56   ·   💬 0 yorum   ·  

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

.

ANKET

İSTANBUL'DA HAVA

İSTANBUL

YAZARLAR

YAŞAMIN İÇİNDEN

RÖPORTAJLAR

PİYASALAR