MENÜ ☰
..
Mart 2024
P S Ç P C C P
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Realty House Gayrimenkul
İstanbul 34 Gazetesi » Genel, Kartal, Manşet, Politika, Toplum » AYDIN KAYA’DAN SEÇİM YORUMU
AYDIN KAYA’DAN SEÇİM YORUMU

OLDUKÇA DEMOKRATİK BİR SEÇİM OLDU
Pazar günü yapılan Belediye Meclis üyelerini belirlemek adına yapılan seçimleri değerlendiren Aydın Kaya gazetemize şunları söyledi;
”2 Şubat 2014 Pazar günü Kartal Türk Kızılayı Anadolu Lisesinde yapılan ve CHP Genel merkezinin almış olduğu karar sonucunda ve örgüt tabanından gelen talepler doğrultusunda Aday adaylarının arasında bir seçim yapılmıştır.
CHP Genel Merkezi tarafından ilçelerde belediye meclis üyelerinin belirlenmesine yönelik alınan eğilim yoklaması kararı örgütlerde heyecan yaratmıştı.CHP Genel Merkezi tarafından ilçelere tebliğ edilen karar gereği, eğilim yoklaması yoluyla parti üyelerinin tamamı tarafından seçilecek meclis üyesi adaylıkları için, aday adayları pazar günü seçim bölgelerinde yarıştılar ve çıkan sonuçta CHP son zamanların en önemli sınavını vermiş oldu. Partili partisiz neredeyse 10 Bine yakın insanın katıldığı ve neredeyse iğne atsanız yere düşmeyecek kalabalık sanırım Partililerin partilerine sahip çıktığını gösteriyor.
Sabah erken saatlerde başlayıp gecenin 2’lerine kadar süren oldukça demokratik bir ortamda gerçekleşen bu seçimlere emeği geçen herkese teşekkür ediyorum ve seçilen adaylara da başarılar diliyorum.
Demokrasi şöleninden galip çıkan isimlerden özellikle genç arkadaşlarımın başarılı olması beni çok sevindirdi. Adeta Partililere ve büyüklerine bizde varız diyen gençlerimize çıktıkları bu yolda sonsuz destek verdiğimide belirtirim.
SEÇİMLERE GÖLGE DÜŞÜRMEK İSTEDİLER….!
Dediğim gibi özverili ve Demokratik bir ortamda gerçekleşen seçimlere sahte oy pusulası söylentileri ile ve karalama politikaları ile  gölge düşürmek istiyorlar. Halkın iradesi ve katılımıyla yapılan seçimin ardından bazı karalama politikaları başlatıldı.İsmini vermek istemeyen ve matbaacı olduğunu iddia eden bir şahıs seçimde usulsüzlük yapıldı yönünde açıklamalarda bulundu. Matbaacı sandıkların saat 17.00’de açılmasının ardından bazı oy pusulalarının sonradan bulunduğunu ve oyların sayılmadığını iddia etti. Yapılan bu açıklamaların ardından seçime gölge mi düşürülmeye çalışılıyor sorusu düşüyor akıllara.CHP cephesinde böyle bir suçun işlenme ihmali olmadığını, bunun seçime gölge düşürme ve komplo olduğunu düşünüyorum.
Bu seçimlere destek veren Cem Armutluya, Babam Muammer Kaya’ya Esentepe Mahallesi Muhtar aday adayı Rıza Fındık’a ve Hürriyet Mahallesi Muhtar adayı Turhan Karataş’a ,Yıldız Film ekibine  ve çevre İllerden bizlere destek veren tüm emeği geçen dostlara teşekkürler ediyorum ve seçilen tüm aday adaylarına başarılar diliyorum.
Daha güzel günler görmek dileklerimle ”
Aydın Kaya

📆 04 Şubat 2014 Salı 18:18   ·   💬 0 yorum   ·  

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

.

ANKET

İSTANBUL'DA HAVA

İSTANBUL

YAZARLAR

YAŞAMIN İÇİNDEN

RÖPORTAJLAR

PİYASALAR