MENÜ ☰
Nisan 2024
P S Ç P C C P
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  
Realty House Gayrimenkul
İstanbul 34 Gazetesi » Genel, İlçeler, Kartal, Manşet, Toplum » “Bakan Kurum Kartal Soğanlık’ta Vatandaşlarla Buluştu”
“Bakan Kurum Kartal Soğanlık’ta Vatandaşlarla Buluştu”

Seçime günler kala Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı ve AK Parti İstanbul 1’inci Bölge Milletvekili Adayı Murat Kurum Kartal’ın mahallelerinde saha çalışmaları gerçekleştirdi.

Kartal’ın birçok caddesinde vatandaşla selamlaşan Bakan Kurum son olarak Soğanlıkta bulunan AK Nokta Çadırını ziyaret etti. Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı ve AK Parti İstanbul 1’inci Bölge Milletvekili Adayı Murat Kurum’a, Ak Parti Kartal İlçe Başkanı Nimet Gündoğdu, Parti Yöneticileri, Mahalle Birim Başkanları, MHP, Büyük Birlik Partisi, Yeniden Refah Partisi, HÜDA-PAR Kartal İlçe Başkanları ve partililer eşlik etti.

GÜNDOĞDU; “KARTAL SAHİPSİZ DEĞİLDİR”
Soğanlıkta toplanan vatandaşlara hitaben ilk konuşmayı AK Parti Kartal İlçe Başkanı Nimet Gündoğdu yaptı. Bakan Kurum’un 3 kez Kartal’a geldiğini vurgulayan Gündoğdu; “Seçim sürecinin sonuna geldiğimiz günde Kartal’a olan desteğini eksik etmeyen Bakan Murat Kurum’a şükranlarımı sunuyorum. Kartal’da yıllardır bekleyen imar ve kentsel dönüşüm sorunları vardı. Bakanımızın sayesinde bu sorunları çözüme kavuşturduk. Bakanımızın bu çabaları doğrultusunda Kartal’ın sahipsiz olmadığını gördük. Bu Pazar bundan önce olduğu gibi yine sizler ‘Yeter Söz Milletin’ diyeceksiniz. Genel Başkanımızın Recep Tayyip Erdoğan’la yol yürümeye olan inancımız tamdır. Seçimimiz Kutlu, yarınlarımız aydınlık geleceğimiz umutlu olsun” dedi.

MURAT KURUM; “HİÇ KİMSE KAYBETMEYECEK”
İlçe Başkanı Gündoğdu’dan sonra vatandaşları selamlayan Bakan Kurum gündeme dair açıklamalarda bulundu. 6 Şubat’ta yaşanan deprem nedeniyle yaraları sarmak için gece-gündüz çalıştıklarını vurgulayan Kurum; “Depremden sonra başlattığımız konut seferberliğini başlattık. Önceliğimiz deprem bölgemiz. Davamızın şehri, İstanbul’un en önemli sorunu deprem gerçeği olduğunu unutmadık. İstanbul’da tarihin dönüşümünü başlattık. Kartallı kardeşlerimize sözümüzdür. Kartal’da, İstanbul’da bir tek riskli konut kalmayana kadar çalışacağız. Biz vatandaşımızla her zaman yan yanayız. İstanbullumuzu hiç kimsenin beceriksizliğine terk etmedik, terk etmeyeceğiz. Her gittiğimiz yerde ne diyoruz. 21 Yıldır bu güzel şehir Cumhurbaşkanımıza emanet. Cumhurbaşkanımız ise gece gündüz demeden eser üreterek bu emanete sahip çıkıyor. Şimdi ise Cumhurbaşkanımız sizlere emanet. 14 Mayıs çok önemli bir seçim. 14 Mayıs’ta bir tarafta eserler bir tarafta hayaller yarışacak. Biz öyle bir kazanacağız ki hiç kimse kaybetmeyecek. Biz istiyoruz ki herkesin güven içinde yaşayacağı bir İstanbul olsun. Şimdiye kadar nasıl şehirlerimizi yeniden inşa ettiysek Türkiye Yüzyılında yine aynısını yapacağız” ifadelerini kullandı.

Galeri
📆 12 Mayıs 2023 Cuma 21:29   ·   💬 0 yorum   ·  

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

.

ANKET

İSTANBUL'DA HAVA

İSTANBUL

YAZARLAR

YAŞAMIN İÇİNDEN

RÖPORTAJLAR

PİYASALAR