MENÜ ☰
.
Nisan 2024
P S Ç P C C P
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  
Realty House Gayrimenkul
İstanbul 34 Gazetesi » Belediye, Genel, Manşet, Politika, Toplum, Tuzla » Bakan Müezzinoğlu, Tuzla Belediyesi’ni Ziyaret Etti
Bakan Müezzinoğlu, Tuzla Belediyesi’ni Ziyaret Etti

Tuzla Belediyesi’ni ziyaret eden Sağlık Bakanı Dr. Mehmet Müezzinoğlu, Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı’ya sık sık “Değerli kardeşim” şeklinde hitap etti. Bakan Müezzinoğlu, “Vizyonel, çalışkan, dinamik bir ekiple Tuzla çok farklı, Tuzlalı çok mutlu olacak” dedi.
Sağlık Bakanı Dr. Mehmet Müezzinoğlu, Tuzla Belediyesi’ni ziyaret etti. Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, AK Parti Tuzla İlçe Sebahattin Demirci, Tuzla Belediye Başkan Yardımcıları ve birim müdürleri tarafından kapıda karşılanan Bakan Müezzinoğlu, başkanlık makamında belediye yöneticileri ile sohbet etti.

Başkan Yazıcı’ya “Değerli Kardeşim” Şeklinde Hitap Etti
Sağlık Bakanı Dr. Mehmet Müezzinoğlu, belediye ziyaretinde Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı’nın 5 yılda yaptığı çalışmalar ve önümüzdeki dönem yapmayı planladığı hizmetleri yakından inceledi. Vizyon projeler, altyapı ve üstyapı hizmetleri ve sosyal belediyecilik projelerini dikkatle inceleyen Bakan Müezzinoğlu, önümüzdeki 5 yılda hedeflenen her projenin vizyon olduğunu vurguladı.
Kendisinin AK Parti İl Başkanı olduğu dönemde Dr. Şadi Yazıcı’nın da Tuzla İlçe Başkanı olduğunu hatırlatan Bakan Müezzinoğlu, “Sizin burada yaptığınız projeleri, geçmişte Büyükşehir Belediyeleri bile hayal edemezdi. Geçmişte hükümetlerin bile konuşamadığı projeleri, bugün AK Partili belediyelerimiz şehirlerinde uyguluyor. Değerli kardeşim Dr. Şadi Yazıcı’ya ve ekibine başarılarının devamını dilerim” dedi.

Tuzla’da Yüzde 60 Oy Alacak Dinamiğe Sahibiz
Sağlık Bakanı Dr. Mehmet Müezzinoğlu, Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı’nın halkla bütünleşen ve bölgenin tamamına hizmet götüren bir yönetim sergilediğini söyledi. Bakan Müezzinoğlu, “Değerli kardeşim Dr. Şadi Yazıcı, toplumla iç içe ve gönül gönüle çalışan güzel bir örneği sergiledi. Önümüzdeki 5 yılda da bunu sürdüreceğine inanıyorum. İnşallah 30 Mart’ta Tuzla’da yüzde 60 oy alacak potansiyele sahibiz. Vizyonel, çalışkan, dinamik bir ekiple Tuzla çok farklı, Tuzlalı çok mutlu olacak” dedi.
Tuzla Devlet Hastanesi hakkında da bilgi veren Sağlık Bakanı Dr. Mehmet Müezzinoğlu, “Tuzla’ya 400 yataklı, tam donanımlı bir Devlet Hastanesi kazandırıyoruz” dedi.

📆 31 Ocak 2014 Cuma 17:06   ·   💬 0 yorum   ·  

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

.

ANKET

İSTANBUL'DA HAVA

İSTANBUL

YAZARLAR

YAŞAMIN İÇİNDEN

RÖPORTAJLAR

PİYASALAR