MENÜ ☰
Nisan 2024
P S Ç P C C P
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  
Realty House Gayrimenkul
İstanbul 34 Gazetesi » Asayiş, Kartal, Manşet, Toplum » Bankanın zırhlı aracını çaldılar
Bankanın zırhlı aracını çaldılar

 

 

Bankamatiğe para koyan görevlileri etkisiz hale getirerek zırhlı aracı çaldı etkisiz hale getirerek zırhlı aracı çaldılar.

 

 

Kartal’da sabah saat 04.00 sıralarında ilginç bir soygun teşebbüsü yaşandı. Sabahın erken saatlerinde bankamatiğe para yerleştiren banka görevlilerini etkisiz hale getiren soyguncular, paraların bulunduğu zırhlı aracı alarak kayıplara karıştı. Zanlılar bir süre sonra parayı alamadan zırhlı aracı terk etti.

Uğur Mumcu Mahallesi Akşemsettin Caddesi üzerinde bulunan bankamatiğe para yerleştiren banka görevlileri, silahlı 3 kişi tarafından etkisiz hale getirildi. Zanlılar olay yerinden kaçarken, güvenlik görevlisini de darp etti. Zırhlı aracı alan zanlılar, olay yerinden kaçarak uzaklaştı.

Polis ihbarın gelmesi ile birlikte harakete geçti. Yoğun güvenlik önlemi alan ve zanlıların peşine düşen ekipler, olaydan kısa bir süre sonra zırhlı aracı terk edilmiş olarak buldu. Olay yerine yakın bir mesafede Balıkesir Caddesi üzerinde terk edilen zırhlı araç, Olay Yeri İnceleme Ekipleri tarafından incelenirken, araçta bulunan paradan ise alınmadığı belirtildi. Olayda darp sonucu yaralanan güvenlik görevlisi, Kartal Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde yapılan tedavisinin ardından ifadesi alınmak üzere emniyete götürüldü.
Öte yandan sabahın erken saatlerinde bankamatiğe para yerleştiren görevlilerin daha önce polis tarafından uyarıldığı öğrenildi. Olaya karışan silahlı 3 kişi ile ilgili araştırma ise sürüyor.

 

 

📆 20 Mart 2014 Perşembe 10:11   ·   💬 0 yorum   ·  

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

.

ANKET

İSTANBUL'DA HAVA

İSTANBUL

YAZARLAR

YAŞAMIN İÇİNDEN

RÖPORTAJLAR

PİYASALAR