MENÜ ☰
Mayıs 2024
P S Ç P C C P
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  
Realty House Gayrimenkul
İstanbul 34 Gazetesi » Belediye, Genel, Manşet, Toplum » Başakşehir, Ramazan’a hazır
Başakşehir, Ramazan’a hazır

Başakşehir Belediyesi, sokak iftarları, ramazan sohbetleri, Kur’an tilavetleri ve çeşitli kültürel etkinlikler ile Başakşehirlilerin huzurlu bir ramazan geçirmelerini sağlayacak.

 

Başakşehir’de Ramazan ayı her geçen yıl daha büyük bir coşku ile kutlanıyor.Başakşehir Belediyesi, hazırladığı Cami ve Sokak İftarı Programı ile rahmet ve bereket ayı Ramazan’ın duygu yüklü atmosferini ilçenin dört bir yanında coşkuyla yaşatmaya hazırlanıyor. Geleneksel hale gelen “Ramazan Programları” kapsamında bu yıl 37 camide teravih namazı öncesi birbirinden değerli hafız ve hocaların katılımıyla 51 adet sohbet ve Kur’an tilaveti programı gerçekleştirilecek.

Gönüllere seslenecekler

Dünyaca ünlü Mısırlı Hafız Şeyh Mahmud Tuti, 25 Haziran Cumartesi günü düzenlenecek olan büyük Sular Vadisi İftarı’nda Kur’an tilavetinde bulunacak ve teravih namazı öncesi Hafız Mustafa Özyılmaz ile Tunahan Camii’nde Kur’an okuyacak. Yine Diyarbekir Ulu Camii İmamı Mehmet Emin Mülayim 2 gün boyunca Başakşehirlilerle sohbet edecek ve teravih namazını kıldıracak.

Iraklı Hafız Ömer Nassrat da çeşitli camilerde Kur’an okuyarak, Başakşehirlilerin gönüllerine seslenecek. Her cami programının sonunda sohbete katılan vatandaşlara Osmanlı Şerbeti ve Lokum ikramı yapılacak.

8 ayrı mahallede sokak iftarı

Ramazan’a büyük bir titizlikle hazırlanan Başakşehir Belediyesi, ilçenin Altınşehir, Fenertepe, Güvercintepe, N.Erbakan Caddesi, Şahintepe, Sular Vadisi, Ziya Gökalp ve Kayaşehir mahallelerinde vereceği sokak iftarlarında da binlerce kişiyi ağırlayacak. İftar sofralarında her kesimden insanı buluşturacak olan belediye, düşük gelirli vatandaşların evlerine sıcak yemek servisi yapacak.

📆 01 Haziran 2016 Çarşamba 10:09   ·   💬 0 yorum   ·  

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

.

ANKET

İSTANBUL'DA HAVA

İSTANBUL

YAZARLAR

YAŞAMIN İÇİNDEN

RÖPORTAJLAR

PİYASALAR