MENÜ ☰
..
Mart 2024
P S Ç P C C P
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Realty House Gayrimenkul
İstanbul 34 Gazetesi » Genel, Manşet, Politika, Toplum » Başbakan Ahmet Davutoğlu’ndan anlamlı ödül
Başbakan Ahmet Davutoğlu’ndan anlamlı ödül

5 Aralık Dünya Kadın Hakları Günü ve Türkiye’de Kadınlara seçme ve seçilme hakkı verilmesinin 80. yıl dönümü münasebetiyle, AK Parti Genel Merkez Kadın Kolları Başkanlığı tarafından düzenlenen “Yeni Türkiye Yeni Güç Kadın 2023 ve Yerel Yönetimlerde Kadın” programı, Ankara Rixos Otel’de yapıldı.

 
AK Parti Genel Merkez Kadın Kollarınca, kadına seçme ve seçilme hakkı verilmesinin 80. yıl dönümü münasebetiyle “Yerel Yönetimlerde Kadın” programı düzenlendi. Programa, Başbakan Ahmet Davutoğlu ve eşi Sare Davutoğlu, İçişleri Bakanı Efkan Ala, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Ayşenur İslam, AK Parti Grup Başkanvekili Mihrimah Belma Satır, eski Bakanlar Güldal Akşit ve Selma Aliye Kavaf, Gaziantep Belediye Başkanı Fatma Şahin, AK Parti Genel Merkez Kadın Kolları Başkanı Azize Sibel Gönül, milletvekilleri, Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can, birçok il ve ilçe belediye başkanları, kadın STK temsilcileri ve çok sayıda davetli katıldı.

 

 

BAŞBAKAN AHMET DAVUTOĞLU’NDAN BAŞKAN HASAN CAN’A ÖDÜL

 

Başbakan Davutoğlu’nun konuşmasının ardından, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Ayşenur İslam, eski bakanlar Güldal Akşit, Selma Aliye Kavaf ve Fatma Şahin ile AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Öznur Çalık ve bazı milletvekilleri, yerel yönetimlerde kadınlara yer veren belediye başkanları ile kadın belediye başkanlarına plaket verdi.

 

39 ilçenin katıldığı “Yerel Yönetimlerde Kadın” programında; yönetiminde kadınlara yer verdiği ve yapmış olduğu hizmetler nedeniyle Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can’a Türkiye Cumhuriyeti Başbakanı Ahmet Davutoğlu tarafından teşekkür plaketi verildi. Başkan Hasan Can, plaketini Ümraniye Belediye Başkan Yardımcıları Serap Eşit Elveren ve Türkan Öztürk ile birlikte aldı.

📆 06 Aralık 2014 Cumartesi 10:27   ·   💬 0 yorum   ·  

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

.

ANKET

İSTANBUL'DA HAVA

İSTANBUL

YAZARLAR

YAŞAMIN İÇİNDEN

RÖPORTAJLAR

PİYASALAR