MENÜ ☰
..
Mart 2024
P S Ç P C C P
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Realty House Gayrimenkul
İstanbul 34 Gazetesi » Belediye, Maltepe, Manşet, Spor, Toplum » Başıbüyük Spor Tesisleri artık Maltepe’nin
Başıbüyük Spor Tesisleri artık Maltepe’nin

Maltepe Belediye Başkanı Prof. Dr. Mustafa Zengin Maltepe amatör spor kulüplerine müjde verdi. Maltepe Başıbüyük Spor Tesisleri imzalanan protokolle Maltepe’ye kazandırıldı.

 

Maltepe Belediyesi ve Marmara Üniversitesi arasında imzalanan protokol gereğince Başıbüyük Spor Tesisleri’nin hüküm ve tasarrufu on yıllığına belediye sorumluluğuna verilerek, amatör spor kulüplerinin hizmetine sunuldu. Maltepe’deki amatör spor kulüplerinin antrenmanlarını yapabilecekleri ve maçlarını oynayabilecekleri bir statları var artık. İmzalanan protokol sayesinde sorumluluğu alınan ve yatırım yapılacak olan tesislerin yönetimi Maltepe Belediyesi ve Başıbüyük Spor Kulübü tarafından ortaklaşa yürütülecek. Konuyla ilgili açıklama yapan Maltepe Belediye Başkanı Prof. Dr. Mustafa Zengin, spora ve sporcuya verdikleri desteğin artarak devam edeceğini belirtti.

Başkan Zengin, “Maltepe Belediyesi olarak Marmara Üniversitesi ile bir protokol imzaladık ve Başıbüyük Spor Tesisleri’nin hüküm ve tasarrufunu belediyemizin sorumluluğuna aldık. Tesislerin eksikliklerini gidererek, Maltepe’deki amatör spor kulüplerimizin hizmetine sunacağız. Maltepe’deki amatör spor kulüplerimize verdiğimiz maddi ve manevi desteklerin yanı sıra tesis yatırımlarını da yapıyoruz. Bundan sonra da yapmaya çalışacağız. Başıbüyük Spor Tesislerinin ilçemize ve kulüplerimize hayırlı olmasını diliyorum.” dedi.

 

 

 

 

Etiketler: ,
📆 10 Ekim 2013 Perşembe 10:41   ·   💬 0 yorum   ·  

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

.

ANKET

İSTANBUL'DA HAVA

İSTANBUL

YAZARLAR

YAŞAMIN İÇİNDEN

RÖPORTAJLAR

PİYASALAR