MENÜ ☰
..
Mart 2024
P S Ç P C C P
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Realty House Gayrimenkul
İstanbul 34 Gazetesi » Belediye, Eğitim, Gençlik, Genel, İlçeler, Maltepe, Manşet, Toplum » ”BAŞKAN ALİ KILIÇ’TAN ÇOCUKLARA TAM DESTEK”
”BAŞKAN ALİ KILIÇ’TAN ÇOCUKLARA TAM DESTEK”

Okullarda Hayat Boyu Öğrenme ve Spor Kulüpleri Federasyonu Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç’ı makamında ziyaret etti.


Kılıç,Federasyon Genel Başkanı Tahsin Koç, Federasyon İl Başkanı Aydın Kaya ve yönetim kurulu üyelerini içtenlikle karşıladı.


Genel Başkan Tahsin Koç, Federasyonun amacı ve misyonunu konu alan kısa bir konuşma yaptı.Federasyonun özellikle okullarda spor ve Kültür anlamında ,mesleki becerilerini ön plana çıkaramayan ,yeteneğini dışa yansıtamayan çocuklar ,özel çocuklar ve sosyal yaşamdan kopmuş kadınların hayata tutunmalarını sağlamak olduğunu ifade etti.


Koç,2018 yılında kurulduğu günden itibaren İstanbulun ve anadolunun çeşitli semtlerinde çalışmalarını hızlandırdıklarını ifade etti. Tahsin Koç,okullarda kötü alışkanlıktan uzak tamamen spor ve Kültüre dayalı yapmış oldukları çalışmalarını dosya halinde Ali Kılıç’a sundu.

“ALİ KILIÇ, SİVİL TOPLUM KURULUŞLARINI ÇALIŞMALARIMIZIN İÇERİSİNE KATMAK BİZİM İÇİN DAHA DEĞERLİ”

Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirirken, yapılan çalışmaların her biri çok değerli bu anlamda sizleri tebrik ediyorum dedi.

Ali Kılıç, Maltepe belediyesi olarak çocuklarımız ile ilgili yapılan her türlü çalışmayı önemsiyoruz, bizlerde sizlerle bu anlamda işbirliği içerisinde olmaktan mutluluk duyarız ifadelerine yer verdi.
Ziyaret hoş sohbet sonrasında çekilen hatıra fotoğrafı ile son buldu…
Ziyaretle ilgili detayları gazetemizden takip edebilirsiniz.

Galeri
📆 13 Ekim 2020 Salı 18:49   ·   💬 0 yorum   ·  

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

.

ANKET

İSTANBUL'DA HAVA

İSTANBUL

YAZARLAR

YAŞAMIN İÇİNDEN

RÖPORTAJLAR

PİYASALAR