MENÜ ☰
.
Nisan 2024
P S Ç P C C P
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  
Realty House Gayrimenkul
İstanbul 34 Gazetesi » Belediye, Etkinlikler, Gençlik, Genel, İlçeler, Kartal, Manşet, Toplum » BAŞKAN ALTINOK ÖZ, BALKANLILAR KÜLTÜR VE DAYANIŞMA DERNEĞİ’NİN 23 NİSAN KUTLAMALARINA KATILDI
BAŞKAN ALTINOK ÖZ, BALKANLILAR KÜLTÜR VE DAYANIŞMA DERNEĞİ’NİN 23 NİSAN KUTLAMALARINA KATILDI

Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz, Kartal Balkanlılar Kültür ve Dayanışma Derneği’nin gecesine katıldı. 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle Kartal Belediyesi Kardeş Belediyelerden gelen konuklarla beraber Balkanlılar Derneği’nin gecesine katılan Başkan Altınok Öz, çocuklarla bir araya gelerek çocukların bayramını kutladı.

Geceye Başkan Altınok Öz’ün yanı sıra Meclis Başkan Vekili Dr. Ali Ekber Şahin, Başkan Yardımcıları, Meclis üyeleri, Balkanlılar Kültür ve Dayanışma Derneği Başkanı Olcay Özgün ve Yönetim Kurulu üyeleri, Kardeş Belediyeler Bulgaristan Sitova ve Mestan Belediyesi, Sırbistan Syeintsa Sjenica’dan gelen konuklar katıldı. Mestan Belediyesi ve Sırbistan Sjenika Belediyesi folklor ekipleri bölgesel oyunlarıyla geceye renk kattı.

Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz, yaptığı konuşmada, “Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün çocuklara armağan ettiği 23 Nisan bayramı dolayısıyla Kartal’a gelen tüm misafirlerimize hoş geldin diyorum. Burada Balkanlılar Derneği’nde kendimi bu derneğin bir üyesi, aileden biri olarak görüyorum. Kartal Belediyesi olarak Balkanlardaki, yurtdışındaki soydaşlarımızla kardeş belediye olarak ilişkilerimizi sürdürmekten, sizleri tanımaktan, yeni dostlar edinmekten çok keyif aldım. Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün tüm dünya çocuklarına miras bıraktığı 23 Nisan dolayısıyla ortak duygu ve düşüncelerle bir araya gelmekten çok mutluyum” dedi.

Balkanlılar Kültür ve Dayanışma Derneği Başkanı Olcay Özgün’de, “Başkanımızın hem Balkanlardaki soydaşlarımıza yaptığı yardımlar, hem derneğimize yaptığı yardım ve verdiği büyük desteklerden dolayı ne kadar teşekkür etsek azdır. Bugün burada bizleri onurlandırdılar. Kendilerine çok teşekkür ediyoruz” dedi.

Bulgaristan Mestanlı Belediye Başkanı Akif Mehmet Akif, Başkan Altınok Öz’e gönderdiği mesajda şöyle dedi:

Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramının sevincini Mestanlı İlçesi, Cumayanı köyünden katılan çocuklarımızın yaşamasından dolayı başta Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz ve Kartal Balkanlar Kültür ve Dayanışma Derneği’ne ve bu önemli organizasyonda emeği geçen herkese çok teşekkür ediyor, şükranlarımı sunuyorum.

Türkiye ve Bulgaristan da eğitim gören çocuklarımızın arasındaki dostluk ve kardeşlik köprülerinin oluşturulması açısından da önem taşıyan anlamlı günü gurur ve sevinçle kutlarken en büyük dileğimiz 23 Nisan Bayramı’nın tüm insanlığa sevgi, barış ve dostluk getirmesidir. En büyük dileğimiz çocuklarımızın sevgi, saygı ve hoşgörü içinde yaşamalarıdır. Çocuklarımızın ışığı geleceğimizin ışığıdır. 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramının çocuklarımız için en iyi dileklerimle kutlamak isterim. En derin sevgi ve saygılarımla” dedi.

Gecenin sonunda yurtdışından gelen konuklar Başkan Altınok Öz’e yöresel hediyelerini sunarak gösterdikleri misafirperverlik için teşekkür ettiler.

📆 28 Nisan 2014 Pazartesi 10:50   ·   💬 0 yorum   ·  

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

.

ANKET

İSTANBUL'DA HAVA

İSTANBUL

YAZARLAR

YAŞAMIN İÇİNDEN

RÖPORTAJLAR

PİYASALAR