MENÜ ☰
..
Mart 2024
P S Ç P C C P
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Realty House Gayrimenkul
İstanbul 34 Gazetesi » Kartal, Manşet, Toplum » Başkan Altınok Öz, Belediye Personeliyle Bayramlaştı
Başkan Altınok Öz, Belediye Personeliyle Bayramlaştı

Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz, belediye çalışanlarıyla bayramlaşmak için Ekolojik Pazar Çadırı’nda biraraya geldi.
Ekolojik Eğitim Pazar Çadırı’nda personeliyle biraraya gelen Kartal Belediye Başkanı Op. Dr Altınok Öz, bayramlaşma öncesinde yaptığı konuşmada, seçim yılına girildiğini, bayramlarda küslüklerin ve dargınlıkların ortadan kalkması gerektiğini söyledi. Kartal Belediye Başkanı Op. Dr Altınok Öz, “Bu yıl seçim yılı. Kartal Belediyesi büyük bir ailedir. Çok çalıştık. Ve çalışamaya devam ediyoruz, edeceğiz” dedi.
“Hoşgörülü Olmalıyız”
Ramazan ayının son günlerine gelindiğini, insanların inançlara ve düşüncelere hoşgörülü ve saygılı olması gerektiğini vurgulayan Kartal Belediye Başkanı Op. Dr Altınok Öz, “Mübarek Ramazan ayının sonuna geldik. Bu topraklarda, Anadolu’ da yaşayan tüm insanlar birbirlerinin inançlarına saygı göstererek 26 Ağustos 1071’den beri kardeşçe dostça bugünlere geldiler. Birbirimize gösterdiğimiz hoşgörü devam etmelidir. Ülkemizin, uluslararası emperyalizmin oyununa gelerek kardeş kanı döken konumundan; herkesin birbirini sevdiği, hoşgörü gösterdiği bir ülke konumuna gelmesini umut ediyorum.  Hepinize iyi bayramlar diliyor, ailece huzurlu, sağlıklı bir bayram geçirmenizi ve nice bayramlara ulaşmanızı temenni ediyorum” diye konuştu.
Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz, bayramlaşma konuşmasının ardından Kartal Belediye Başkan Yardımcıları, memur ve işçi sendikalarının temsilcileri ile beraber belediye personelinin teker teker elini sıkarak Ramazan bayramlarını kutladı.

📆 07 Ağustos 2013 Çarşamba 13:03   ·   💬 0 yorum   ·  

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

.

ANKET

İSTANBUL'DA HAVA

İSTANBUL

YAZARLAR

YAŞAMIN İÇİNDEN

RÖPORTAJLAR

PİYASALAR