MENÜ ☰
Mayıs 2024
P S Ç P C C P
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  
Realty House Gayrimenkul
İstanbul 34 Gazetesi » Belediye, Genel, Manşet, Toplum » BAŞKAN ALTINOK ÖZ BİRİMLER ARASI FUTBOL TURNUVASI KAPSAMINDA OYNANAN MAÇLARI İZLEDİ
BAŞKAN ALTINOK ÖZ BİRİMLER ARASI FUTBOL TURNUVASI KAPSAMINDA OYNANAN MAÇLARI İZLEDİ

Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz, 15. Birimler Arası Halı Saha Futbol Turnuvası kapsamında Mali Hizmetler Müdürlüğü –Yapı Kontrol ve Deprem Dönüşüm Müdürlüğü ile Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü-Bilgi İşlem Müdürlüğü arasında yapılan maçı izledi.

 

 

Kartal Belediyesi İnsan Kaynakları Müdürlüğü’nün, müdürlük birimlerinde görev yapan personelinin güven ve dayanışma ilişkisini kuvvetlendirmek amacıyla her yıl geleneksel olarak düzenlediği Birimler Arası Halı Saha Futbol Turnuvası’nda takımların mücadelesi sürüyor. Kartalspor Halı Saha Futbol Tesisleri’nde devam eden turnuva bugün Mali Hizmetler Müdürlüğü –Yapı Kontrol ve Deprem Dönüşüm Müdürlüğü ile Sosyal Yardım Müdürlüğü-Bilgi işlem Müdürlüğü arasında gerçekleşen mücadeleye sahne oldu. Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz de personeline destek olmak amacıyla statta yerini aldı. Karşılaşmaya Başkan Altınok Öz’ün yanı sıra; Kartal Belediyesi Başkan Yardımcıları Av. Hüsnü Yeşilyurt, Gülcemal Fidan, Mustafa Fehmi Okay, Ali Apaydın, Kartal Belediyesi Meclis Üyesi Av. Perihan Sevim, Kartansaş Genel Müdürü Düzgün Çapar, Cumhuriyet Halk Partisi Kartal Gençlik Kolları Başkanı Uğur Temel ile Kartal Belediyesi birim müdürleri katıldı. Taraftarların tezahüratları eşliğinde oynanan maçta Deprem Dönüşüm ve Yapı Kontrol Müdürlüğü, Mali Hizmetler Müdürlüğü’ne 2-1 mağlup olurken; Bilgi İşlem Müdürlüğü de Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü’nü 8-4 yendi.
unnamed-15

Galeri
📆 11 Ekim 2016 Salı 17:04   ·   💬 0 yorum   ·  

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

.

ANKET

İSTANBUL'DA HAVA

İSTANBUL

YAZARLAR

YAŞAMIN İÇİNDEN

RÖPORTAJLAR

PİYASALAR