MENÜ ☰
Mayıs 2024
P S Ç P C C P
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  
Realty House Gayrimenkul
İstanbul 34 Gazetesi » Genel, Manşet, Politika, Toplum » BAŞKAN ALTINOK ÖZ, CHP LİDERİ KEMAL KILIÇDAROĞLU’NUN ‘MUHTARLARI DİNLİYORUZ’ TOPLANTISINA KATILDI
BAŞKAN ALTINOK ÖZ, CHP LİDERİ KEMAL KILIÇDAROĞLU’NUN ‘MUHTARLARI DİNLİYORUZ’ TOPLANTISINA KATILDI

Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz, Cumhuriyet Halk Partisi CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun, Beşiktaş Mustafa Kemal Kültür Merkezi’nde düzenlenen “Muhtarları Dinliyoruz” toplantısına katıldı. 

 

“Kartal Belediyesi 2009’dan Beri Muhtarlarla Toplanıyor”
“Muhtarları Dinliyoruz” toplantısında, İstanbul’da çeşitli ilçelerin mahalle muhtarları kürsüye çıkarak muhtarların karşılaştıkları zorluklar ve yasal uygulamaları anlattı. Toplantıda söz alan Kartal Karlıktepe Mahalle Muhtarı Dursun Sınırtaş, Kartal’da 2009 yılından bugüne kadar Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz’ün her ayın ilk Cumartesi günü muhtarlarla bir araya geldiğini hatırlattı. Muhtar Sınırtaş, Kartal Belediyesi’nin muhtarlarla yaptığı düzenli toplantıların önemine değinerek “ 2009 yılından bugüne kadar yapmakta olduğumuz toplantılarda, mahallelerimizin sorunlarını, sıkıntılarını Başkanımız Altınok Öz’e iletiyoruz. Şeffaf belediyecilik anlayışıyla çalışan Başkanımızla birlikte Kartal’ın mahallelerindeki sorunları çözüme ulaştırıyoruz. Muhtarlıklarımızın ısınma, soğutma, elektrik ve sekreter maaşlarını Kartal Belediyesi karşılamaktadır. Bundan dolayı Kartal Belediye Başkanı Sayın Altınok Öz’e huzurunuzda teşekkür ediyorum” dedi.

 

“Ben Muhtarların Ayağına Gidiyorum”

 

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, toplantıda yaptığı konuşmada,  “Birileri muhtarları ayağına çağırır ve onlara hedef dikte ettirir. Biz öyle yapmıyoruz. Ben muhtarların ayağına gidiyorum, onlarla konuşuyorum, dinliyorum. Devlet nasıl yönetilir biliriz. Liyakat esası var devleti yönetmede yani işi ehline teslim edeceksin. İşi ehline teslim ettiğin zaman sorunlar kendiliğinden çözülür. İşin kuralı budur” dedi. Demokrasinin en net, en pürüzsüz tecelli ettiği seçimin muhtar seçimleri olduğunu belirten Kılıçdaroğlu, “Sizin isimlerinizi bir genel başkan yazmaz, vatandaşın önüne koymaz. Siz kendiniz çıkarsınız, ‘ben muhtar adayıyım’ dersiniz. Vatandaş gelir, size oyunu verir. Bildiğimiz en temiz, dürüst seçimler muhtar seçimleridir. Kimse bu konuda en ufak bir endişeye sahip değil. Milletin vekilini millet seçmiyor. Biz listeyi hazırlıyoruz, milletin önüne koyuyoruz, ‘gel bunlara oy ver, vermezsen ceza yazar’ diyoruz. Sizin seçimleriniz gibi milletvekili seçimlerini de inşallah hayata geçireceğiz. Asıl demokrasi o zaman olacak. Şimdi biz biraz demokrasicilik oynuyoruz” diye konuştu.
6c2dfbdc-e42c-4893-92b8-b57e81150920 81dcb6ac-a0d6-453f-8f11-d4869d2afcf3

Galeri
📆 30 Mayıs 2016 Pazartesi 13:32   ·   💬 0 yorum   ·  

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

.

ANKET

İSTANBUL'DA HAVA

İSTANBUL

YAZARLAR

YAŞAMIN İÇİNDEN

RÖPORTAJLAR

PİYASALAR