MENÜ ☰
.
Nisan 2024
P S Ç P C C P
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  
Realty House Gayrimenkul
İstanbul 34 Gazetesi » Belediye, Genel, Kartal, Manşet, Toplum » BAŞKAN ALTINOK ÖZ ÇORUM ÜÇKÖYLÜLER DERNEĞİ’NİN AŞURE DAĞITIMINA KATILDI
BAŞKAN ALTINOK ÖZ ÇORUM ÜÇKÖYLÜLER DERNEĞİ’NİN AŞURE DAĞITIMINA KATILDI

Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz, Karlıktepe Mahallesi’nde bulunan Çorum Üçköylüler Derneği’nin düzenlediği aşure dağıtımına katıldı. Başkan Altınok Öz burada, Dernek Başkanı Haydar Kaplan ve dernek yönetimi ile bir araya geldi.

Dernek lokalinde üyelerle bir araya gelen Başkan Altınok Öz, “ Öncelikle geride bıraktığımız Muharrem orucu nedeni ile yasınız ve orucunuz kabul olsun. İbadetimizi yerine getirdik. Bugün de aşuremizi pişirdik. Aşure, bir sürü malzemenin, bir sürü değişik tadın bir araya gelip güzel bir tat olarak ortaya çıkmasıdır. İşte bu aşure aslında Anadolu demektir, Anadolu kültürü demektir. Bir sürü değişik kültürün bir arada olmasıdır. Bu ülkede aşure gibi bir tat içinde, birlik içinde, beraberlik içinde, güzellikler içinde yaşamamızı simgeleyen şeydir aşure. Aşureyi sadece tadıyla değil anlamıyla değerlendirmek gerekir. Bu işin felsefesi, çokluk içinde birliktir. Aşure, dostluğu, kardeşliği hatırlatan, hoşgörünün, sevginin simgesidir. Sizlere teşekkür ediyor, afiyet olsun diyorum ” dedi. Başkan Altınok Öz daha sonra dernek üyeleriyle sohbet edip fotoğraf çektirdi.

Dernek Başkanı Haydar Kaplan ve dernek yönetimi, aşure dağıtımına katılan Başkan Altınok Öz’e teşekkür ettiler.

📆 12 Kasım 2014 Çarşamba 09:56   ·   💬 0 yorum   ·  

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

.

ANKET

İSTANBUL'DA HAVA

İSTANBUL

YAZARLAR

YAŞAMIN İÇİNDEN

RÖPORTAJLAR

PİYASALAR