MENÜ ☰
Nisan 2024
P S Ç P C C P
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  
Realty House Gayrimenkul
İstanbul 34 Gazetesi » Belediye, Kartal, Manşet, Politika, Toplum » Başkan Altınok Öz Esentepe Mahallesi’nde Halkla Buluştu
Başkan Altınok Öz Esentepe Mahallesi’nde Halkla Buluştu

 

Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz, Kartal genelinde Mahallelerde gerçekleştirdiği ziyaretlerine devam ediyor . Başkan Öz’ün bu haftaki adresi Esentepe Mahallesi oldu. Esnaf ve vatandaşlarla bir araya gelen Başkan Altınok Öz, Esentepelilerin yoğun ilgi ve sevgisiyle karşılandı. Esentepe esnafını tek tek ziyaret eden Başkan Altınok Öz, vatandaşlarla sohbet edip, önümüzdeki döneme dair beklentilerini dinledi. 

 

BASKAN OZ ESENTEPE MAHALLESI ZIYARET (12)

 

Kartal’da her mahallede olduğu gibi Esentepe’de de göreve geldiği 2009 yılından bu yana herkese ve her kesime hizmet götürdüklerini belirten Başkan Altınok Öz, “Görev anlayışımızda önceliğimiz daima ‘insan’ oldu. İnsan odaklı projelerle 5 yıldır Kartal’ı halkımızla birlikte yönettik. Halkın düşüncelerine önem verdik, hatta birçok konuda halkın görüşünü almak ve projelerimizi halkın isteği doğrultusunda şekillendirmek amacıyla referandumlar düzenledik. Çözümü halkla birlikte ürettik.” dedi.

 

 

Kartal huzur, barış ve birliğin kenti olsun diye çalıştık”

 

 

Esentepe ziyareti sırasında vatandaşlarla da sohbet eden, onların sıkıntılarına kulak veren Başkan Altınok Öz, Kartal’ın huzur, barış ve birliğin kenti olması adına çalıştığını ve önümüzdeki dönem de aynı anlayışla yoluna devam edeceğini söyledi.

 

 

Başkan Altınok Öz, “İlçe genelinde olduğu gibi Esentepe’de de ibadethanelerimizin bakımı ve onarımı konusunda, talep geldiğinde her zaman destek olduk. Deprem riski taşıyan Hicret Cami Mescidi’nin yapımına devam edilirken, halkımızın mağdur olmaması için caminin bahçesinde 400 kişilik prefabrik bir cami inşa ettik. Eski anlayışla belli noktalarda iftar çadırları kurmak yerine Ramazan ve Muharrem gibi özel aylar, insanları daha çok bütünleştirsin, yakınlaştırsın diye iftar sofralarını mahallelere taşıdık. Orucumuzu bu sofralarda halkımızla birlikte açtık. 2012 ile 2013 yıllarında, Ramazan ve Muharrem aylarında yaklaşık 98 bin vatandaşımızla iftar sofralarını paylaştık. Kartal’da bu birliğin, bu sıcaklığın devamı için çalışmaya devam edeceğiz” dedi.

 

 

Çocuklarımızın sağlığı her şeyden önemli”

 

 

Çocuklara yönelik projelere her zaman öncelik tanıyan Başkan Altınok Öz, “ Çocuk sağlığı, özellikle de çocuk ağız sağlığı asla göz ardı edilmemesi gereken bir konu. Bu nedenle çocuklarımız sağlıklı olsunlar, ağız sağlığına yönelik doğru alışkanlıklar edinsinler diye Çocuk Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi’ni yaptık. Burada aileler, uzman doktorlardan, çocuklarının ağız sağlığına yönelik tüm uygulamalardan ücretsiz olarak faydalanabilecekler. Ayrıca çocuklarımız, temiz havada sağlıklı ortamlarda oynasınlar diye 3 yeni park yaptık, önceden var olanları ise yeniledik. Çocuklar daha kaliteli ve sağlıklı okullarda eğitim alsınlar diye ilçe genelindeki okullara, gelen talepler doğrultusunda her türlü bakım ve onarım desteği verdik” dedi.

 

 

Kartal’ın en büyük parkı olan Büklü Parkı’nı yaptık”

 

 

Kartal’da 5 yılda yeşil alanları iki kat arttırdıklarını belirten Başkan Altınok Öz, “Şehirlerde yaşayan insanlar haklı olarak en çok yeşil alan istiyor, şehir yaşamının kargaşası içinde en çok yeşile ve doğaya özlem duyuyor. Ben de doğa ve yeşil aşığı bir belediye başkanı olarak, göreve gelir gelmez, Kartal’da park ve yeşil alanların artması için çalıştım. 5 yılda Kartal genelinde 51 yeni park yaptık. Kartal’ın daha birçok yerinde park projemiz var ve hepsi önümüzdeki dönemde hızla gerçekleşecek. 2013 yılında Kartal’ın en büyük parkı olan Mehmet Ali Bükü Parkı’nı CHP Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu ile birlikte hizmete açtık. Esentepe’de açtığımız 3 yeni parkımızda gençlerimiz, çocuklarımız spor yapabilsinler diye 4 yeni basketbol, 1 yeni futbol sahası ve 4 yeni koşu parkı yaptık.” dedi.

 

 

Esentepe Mahallesi’nde vatandaşlar tarafından ilgi ve coşkuyla karşılanan Başkan Altınok Öz, ziyaretini noktalarken mahalle esnafına ve vatandaşlara, kendisine gösterdikleri ilgi ve destekleri için teşekkür etti.

 

 

Galeri
📆 17 Mart 2014 Pazartesi 17:37   ·   💬 0 yorum   ·  

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

.

ANKET

İSTANBUL'DA HAVA

İSTANBUL

YAZARLAR

YAŞAMIN İÇİNDEN

RÖPORTAJLAR

PİYASALAR