MENÜ ☰
Nisan 2024
P S Ç P C C P
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  
Realty House Gayrimenkul
İstanbul 34 Gazetesi » Belediye, Manşet, Toplum » BAŞKAN ALTINOK ÖZ GENÇ ÇİFTLERİN NİKAHINI KIYDI
BAŞKAN ALTINOK ÖZ GENÇ ÇİFTLERİN NİKAHINI KIYDI
Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz, dört çiftin nikahını kıydı. Kartal Belediyesi Fen İşleri Yol Bakım Amiri Melahat Mutlu’nun kızı Melis Şenyüz ile Oğuzhan Belenbaşı, Barış Ozanoğlu ile Zeynep Sena Taşkın, Kartal Atalar Mahallesi eski Muhtarı Ahmet Ceylan’ın torunu  Can Ahmet Ceylan ile Burcu Nazari, Kartal Belediyesi Personeli Emre Atmaca ile Günay Yumlu’nun nikahlarını kıyarak çiftlerin heyecanlarına ortak olan Başkan Altınok Öz gençlere, Atatürk ilke ve devrimlerine sahip çocuklar yetiştirmeleri temennisinde bulunarak ömür boyu mutluluklar diledi.

MELİS ŞENYÜZ VE OĞUZHAN BELENBAŞI

Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz, Kartal Belediyesi Fen İşleri Yol Bakım Amiri Melahat Mutlu’nun kızı Melis Şenyüz ve Oğuzhan Belenbaşı’nın nikahını kıydı. Nikah törenine Kartal Belediye Başkan Yardımcıları, birim müdürleri, Kartal Belediyesi çalışanları, Meclis üyeleri, genç çiftin yakınları ile aileleri katıldı. Genç çiftin evlilik cüzdanını geline veren Başkan Altınok Öz, Atatürk ilke ve devrimlerine sahip çocukların yetiştirilmesi temennisinde bulunarak çifte ömür boyu mutluluklar diledi.

BARIŞ OZANOĞLU VE ZEYNEP SENA TAŞKIN

Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz’ün kıydığı nikah törenine Kartal Belediyesi Mali Hizmetler Müdürü Oğuzhan Dumlu da katıldı. Genç çiftin evlilik cüzdanını geline veren Başkan Altınok Öz, bir ömür boyu mutluluklar diledi.

CAN AHMET CEYLAN VE BURCU NAZARİ

Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz, Kartal Atalar Mahallesi eski Muhtarı Ahmet Ceylan’ın torunu Can Ahmet Ceylan ile Burcu Nazari çiftinin nikahını kıydı. Nikah törenine mahalle muhtarları katıldı.

EMRE ATMACA VE GÜNAY YUMLU
unnamed (8) unnamed (6)

Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz, Kartal Belediyesi personeli  Emre Atmaca ile Günay Yumlu çiftinin nikahını kıydı. Nikah törenine Kartal Belediyesi Başkan Yardımcıları, Kartal Belediyesi Şirket Yöneticileri ve Kartal Belediyesi personeli katıldı. Genç çiftin nikah şahitliğini yapan Kartal Belediyesi Başkan Yardımcısı Ali Apaydın, genç çifte aile cüzdanını takdim etti.

9 Ek
Galeri
📆 29 Ağustos 2016 Pazartesi 10:21   ·   💬 0 yorum   ·  

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

.

ANKET

İSTANBUL'DA HAVA

İSTANBUL

YAZARLAR

YAŞAMIN İÇİNDEN

RÖPORTAJLAR

PİYASALAR