MENÜ ☰
Mayıs 2024
P S Ç P C C P
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  
Realty House Gayrimenkul
İstanbul 34 Gazetesi » Belediye, Genel, Kartal, Manşet, Toplum » BAŞKAN ALTINOK ÖZ MİLLETVEKİLLERİ VE KARDEŞ BELEDİYE BAŞKANLARI İLE İFTARDA BULUŞTU
BAŞKAN ALTINOK ÖZ MİLLETVEKİLLERİ VE KARDEŞ BELEDİYE BAŞKANLARI İLE İFTARDA BULUŞTU

Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz, Bulgaristan’dan gelen Hak ve Özgürlükler Hareketi Milletvekilleri ve kardeş belediye başkanlarıyla Balkanlılar Kültür ve Dayanışma Derneği’nde düzenlenen iftarda biraraya geldi.

 

Balkanlılar Kültür ve Dayanışma Derneği’nin bahçesinde gerçekleştirilen iftar yemeğine Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz’ün yanı sıra Kırcaali Milletvekili ve Türkiye Dostluk Grubu Başkanı HÖH MYK üyesi Engin Erdinç Hayrula, Silistre Milletvekili Nevin Hasan, Sitova Belediye Başkanı Sezgin Basri Ali İbrahim, Ardino (Eğridere) Belediye Başkanı Resmi Murad, HÖH Marmara Temsilcisi Lütfi Özgür, Yalova Belediye Meclis üyesi Selçuk Atasoy, Kartal Belediye Başkan Yardımcısı Gülcemal Fidan, CHP Kartal Belediye Meclis üyesi Halil Şener, Kartal Balkanlılar Kültür ve Dayanışma Derneği Başkanı Olcay Özgön ve dernek üyeleri katıldı.

 

“Başkan Altınok Öz En Zor Günümüzde Yanımızdaydı”

 

İftar sonrası birer konuşma yapan konuk milletvekilleri, kardeş belediye başkanları ve Balkanlılar Kültür ve Dayanışma Derneği Başkanı, Başkan Altınok Öz’e teşekkür ettiler. Kırcaali Milletvekili ve Türkiye Dostluk Grubu Başkanı HÖH MYK üyesi Engin Erdinç Hayrula, ” HÖH Partisi genel başkanlarının selamlarını siz anavatanda bulunan soydaşlarımıza iletiyorum. Başkan Altınok Öz, en zor günlerimizde bizlere sahip çıktı. Seçimlerde Bulgaristan’a gelerek adeta seçim çalışması yaptı ve seçimlerin kazanılmasında kendisinden büyük destek gördük. Başkan Altınok Öz’e, kültürleri buluşturduğu ve bize göstermiş olduğu ilgi, destek ve misafirperverlikten dolayı teşekkür ediyoruz” dedi.


9b877fed-b6f0-4874-bd93-6d16b48dddb1 d3512d7e-7148-49ab-bda9-d66e9ef8e9cb

“Her Zaman Soydaşlarımızın Arkasındayız”

 

Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz de yemeğe katılan herkesin Ramazan ayını kutlayarak başladığı konuşmasında, ” Bulgaristan’dan gelerek bugün burada iftara katılan kardeş belediyelerimizin başkanlarını ve milletvekillerimizi anavatanda ağırlamaktan mutluluk duyuyoruz, bağrımıza basıyoruz. Her zaman soydaşlarımızın yanında olduk, bundan sonra da olmaya devam edeceğiz. Bulgaristan’daki seçimlerde Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu tarafından, sizlere destek olmak, seçim çalışmalarınıza katkı vermek için görevlendirildik. Artık benim iki partim var. Birisi Cumhuriyet Halk Partisi, diğeri ise Hak ve Özgürlükler Hareketi.. Sizleri çok seviyoruz. Ramazan ayının hepimize sağlık, huzur, bereket ve güzellikler getirmesi diliyorum” dedi.

 

Kartal Belediyesi personeli emekli Müezzin Vedat Özbaş’ın yemek duasının ardından iftar yemeği sona erdi.

Galeri
📆 18 Haziran 2016 Cumartesi 20:58   ·   💬 0 yorum   ·  

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

.

ANKET

İSTANBUL'DA HAVA

İSTANBUL

YAZARLAR

YAŞAMIN İÇİNDEN

RÖPORTAJLAR

PİYASALAR