MENÜ ☰
.
Nisan 2024
P S Ç P C C P
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  
Realty House Gayrimenkul
İstanbul 34 Gazetesi » Belediye, Kartal, Manşet, Politika, Toplum » Başkan Altınok Öz Orhantepe Mahallesi Halkıyla Buluştu
Başkan Altınok Öz Orhantepe Mahallesi Halkıyla Buluştu

 

Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz, Orhantepe Mahallesi’nde pazarı ziyaret etti. Burada pazar esnafı ve halkla buluşan Başkan Altınok Öz, yoğun ilgi ve sevgiyle karşılandı.

 

 

Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz, Kartal halkıyla buluşmaya devam ediyor. Beraberindeki heyetle birlikte Cevizli Mahallesi’nde pazarı ziyaret eden Başkan Altınok Öz, pazar esnafı ve vatandaşlar tarafından büyük bir sevgiyle karşılandı. Pazar tezgahlarını tek tek dolaşan Başkan Öz, esnafla sohbet etti, şikayetlerini ve beklentilerini dinledi. Vatandaşlarla da selamlaşıp tokalaşan Başkan Altınok Öz, onların da yeni döneme dair isteklerini ve düşüncelerini aldı. Özellikle çocukların ve gençlerin büyük bir coşkuyla kucaklaştığı Başkan Altınok Öz, onlarla da konuştu ve fotoğraf çektirdi.

 

BASKAN ORHANTEPE PAZAR ZIYARET (2)

 

5 yıl boyunca “Halk için halkla birlikte yönetim” anlayışıyla çalıştıklarını belirten Başkan Öz, 5 yıl Kartal halkıyla birlikte yol aldıklarını, yeni dönemde Kartal’ı yine halkla birlikte, açıklık ve şeffaflıkla” önce insan” odaklı yönetim anlayışıyla yöneteceklerini ifade ederek Kartal’ı hak ettiği yere taşıyacaklarını söyledi.

 

 

Pazar esnafı ve vatandaşların yoğun ilgisiyle 3 saati aşan ziyaretinin ardından Başkan Altınok Öz, CHP Orhantepe Mahallesi Seçim Bürosu’na geçti. Başkan Öz, burada seçim çalışmaları hakkında bilgi aldı.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Galeri
📆 27 Şubat 2014 Perşembe 13:34   ·   💬 0 yorum   ·  

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

.

ANKET

İSTANBUL'DA HAVA

İSTANBUL

YAZARLAR

YAŞAMIN İÇİNDEN

RÖPORTAJLAR

PİYASALAR